سلام
فارسی را (حتی الأمکان) پاس بداریم
کسی پیشنهادی برای معادل فارسی reseller داره؟
معادل هایی که به ذهن من می رسه «بازفروش» و «واسطه» هستند ولی هیچ کدام زیاد گویا نیست.
سلام
فارسی را (حتی الأمکان) پاس بداریم
کسی پیشنهادی برای معادل فارسی reseller داره؟
معادل هایی که به ذهن من می رسه «بازفروش» و «واسطه» هستند ولی هیچ کدام زیاد گویا نیست.
نماینده ی فروش
Resell = باز،مجدد، و از اين قبيل معني ميشه ولي دليل نميشه ما دقيقا معادل به كار ببريم ! بهترين كار اينه كه بگرديم تو دستور زبان خودمون چه كلمه اي مناسب هست،در واقع نمايندگي معني ميتونيم بكنيم يا نماينده يا كاملترش نماينده فروش
تا اونجا كه من ديدم يا از نمايندگي يا نماينده فروش استفاده مي كنند.
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
راستي :
* انجمن
* بخش آموزشی
* هاست اشتراکی
* سوالات و مشکلات
* معادل فارسی reseller
درسته كه مربوط به هاست اشتراكي و آموزشي هست ولي فكر كنم جاش تو انجمن متفرقه باشه بهتره![]()
ممنون از توضیح تان.
من هم از بخش مطمئن نبودم. ادمین گرامی لطفا زحمت جابجایی تاپیک رو بکشید.
والا ما تو دهمون بهش می گفتند نمایندگی اسمش را دیگه پیچیده نکنید هرروز یه اسم تازه دربیاد
تو دهات ما هم نمایندگی بودولی اگه کلمه ی قشنگ فارسی باشه خیلی خوبه !
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
خب هرکی هرچی به دهنش میرسه بگه تا ایده های جدید خلق بشن
نمانیده فروش خوب نیست چون در واقع فقط نماینده فروش نیست و امور فنی را تا حد زیادی در اختیار دارد . از طرف دیگه نماینده به معنی واقعی هم نیست چون خودش مسئول و پاسخگو باید باشد
لازم نیست که کلمات لاتین حتما ترجمه دقیق به فارسی بشند، همین که مفهوم رو به شنونده منتقل کنند کافی هست، بنابراین نماینده هاستینگ : فردی هست که به غیر از فروش هاست، اختیارات فنی هم دارد، منتها دسترسی ریشه سرور ندارد و می تواند در حد امکان خودش مشکلات کاربرانش را رفع نماید و در صورت عدم توانایی به خاطر عدم دسترسی به روت، آنها را به مدیر سرور ارجاع دهد.
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
فروشیار![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)