-
یک دامنه و دو سرور مجازی .....!
سلام ..
من دیدم بعضی از سایت ها زمانی که dns میگیری.. name server های موجد x.example.com و y.example.com می باشد..
ولی زمانی که شما سرویس ازشون میگیرین ns1.ns2.ns3,ns4 و .... دارند..
چطوری میشه این کارو کردو... من دوسرور دارم و میخاهم هردو روی دامنه خودم server1.mydomain.com و server2.mydomain.com یاشد. سایت اصلی هم روی server 1 باشد..
من اومدم دو نیم سرور درست کردم در پنل دامنه و . x.mydomain.com , y.mydomain.com و ip های سرور اول را قرار دادم..
بعد توی هاستینگ سایت که روی سرور اول است داخل cpanel/dns zone سه رکورد A ساختم به نام های ns1.mydomain.com . ns2.mydomain.com , server2.mydomain.com و ای پی سرور 2 را قرار دادم ...
الان server2.mydomain.com درست باز میشه و دسترسی به whm دارم . ولی روی این سرور که میام سایت میسازم و در دامنه سایت ساخته شده نیم سرور های ns1.mydomain.com و ns2.mydomain.com خودم را قزار میدم.. سایت روی سرور 2 بالا نمیاد. ولی پینگ ns1 سایت ساخته شده را که میگیریم درسته ؟؟
الان که من 2 سرور دارم باشد.. 2 لایسنس cpanel باید بگیرم یا وقتی دامنه اصلی یکی هست 1 عدد کافیه . ؟؟؟
مرسی
-
-
May 6th, 2015 16:03
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : یک دامنه و دو سرور مجازی .....!
باسلام
خیلی خلاصه:
اول از پنل دامین ۴ عدد child name(host) میسازید که ns1 -4 هست بعد در قسمت دی ان اس در پنل دامنه ۲ تا از ns ها رو وارد میکنید (روی هر سروری که میخواید سایت اصلی باشه)
بعد وارد همون سرور اصلی که سایت اصلی روی اون هست میشید و ۴ تا a record میسازید برای ns ها بعد روی هر سرور برای خودش ns record میسازید
در اخر اگر تمایل داشتید هاست نیم های server1 , 2 کار کنن توی سرور اصلی که سایت اصلی روی اون هست ۲ عدد a record براش میسازید
موفق باشید
-
-
مرسی از پاسخ سریع... خلاصه ولی مفید...
من پنل دامنه ریسلو رادم... داخلش در بخش Nameserver چهار عدد نیم سرور ساختم.. بعد توی child host.. دو نیم سروس که برای سرور اصلی هست را قرار دادم..
روی سرور 1 که سایت اصلی هست.. 4 تا نیم سرور را ساختم و ip های هر سرور را وارد کردم..
درسته ؟؟؟
در مورد اینکه برای cpanel باید لایسنس جدا بگیرم ا در بخش cpanel سوال کنم ؟
ویرایش توسط behzadd : May 6th, 2015 در ساعت 16:30
-
-
عضو دائم
اگه می خواهید دو نیم سرور برای اتصال دامین اصلی به هاست خود و دو نیم سرور دیگر برای ارائه به کاربران جهت تنظیم بر روی دامین هایشان برای اتصال به سرور مربوطه باشد. در این صورت در بخش Nameserver فقط دو تا ns 1 , 2 را باید فقط قرار بدید.
-
-
-