-
عضو جدید
صفحۀ فرود برای محصول مجازی
دوستان و اساتید محترم انجمن. درود
در مراحل نهایی راهاندازی صفحۀ فرود برای محصولی مجازی هستم که خریدار پس از پرداخت مبلغ، فایل را دریافت میکند. چند سؤال از اساتید گرامی دارم، ممنون میشم اگر پاسخ بدید :
۱- برای هاست چنین محصولی، کدوم هاست از هاستهای شناخته شده و معتبر رو پیشنهاد میکنید؟ نتافراز رو برای راهاندازی صفحۀ فرودِ محصولِ دانلودی مناسب میدونید؟ از اونجایی که تبلیغات گسترده خواهد بود و دانلودهای همزمان به احتمال زیاد اتفاق خواهد افتاد، خواستم نظر دوستانی که تجربه دارند در این زمنیه رو بدونم تا در حین راهاندازی کمپین و پس از صرف هزینه برای تبلیغات، از سمت سرور با مشکل روبرو نشم.
۲- جهانپی و پی لاین. در حال حاضر بین این دو مردد هستم. شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
۳ - محصول دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. در صورت روبرو شدن با سرقت آنلاین محصول، به چه شیوهای با سایتهای متخلف برخورد کنم؟ آیا شکایت به پلیس فتا کافی است؟ و یا نهاد دیگری هم وجود دارد که در صورت نشان دادن مجوز بلافاصله سایت مورد نظر را ***** کند و یا عملی مشابه آن انجام بدهد؟
۳- و مهمترین سؤال : محصول فوق در حوزۀ سرگرمی و مخاطبان اون در ردۀ سنی ۱۵ الی ۳۰ سال هستند. به نظر شما کدام یکی از گزینههای زیر برای تبلیغ چنین محصولی مناسبترند؟ (مخاطب محصول را مخاطب سایتهای سرگرمی مثل نیکصالحی و بیتوته و ... در نظر بگیرید)
- تبلیغات متنی و کلیکی در صورتبوک
- تبلیغات در Adchoice که قروشگاه بامیلو در حال حاضر از آن استفاده میکند و از سیستم Retarget استفاده میکند
- سایتهای تبلیغات کلیکی مثل Anetwork
- سایتهای سرگرمی ایرانی که در الکسا رتبۀ بالایی دارند
شما تمرکز بر کدام روش تبلیغاتی رو پیشنهاد میکنید؟ روشی دیگری رو میشناسید که در بالا ذکر نشده باشه؟
پیشاپیش از پاسخ اساتید تشکر و برای درد آوردن سر دوستان با این پست طولانی عذرخواهی میکنم. ممنون.
- - - Updated - - -
اگر دوستان نظر و راهنمایی دارند دریغ نفرمایند. ممنون.
-
-
May 9th, 2015 21:34
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : صفحۀ فرود برای محصول مجازی
اگه ممکنه محصولتون هم نام ببرید یا حداقل بهش اشاره نزدیک کنید
-