-
عضو جدید
درخواست فوری سرور مجازی ایران + تست
سلام
یک سرور مجازی میکروتیک میخوام از ایران تمپلیت میدم خودم بهتون رو مجازی سازتون ریستور می کنید و ای پی ست می کنید و به من میدین
استفاده از میکروتیک: افزایش سرعت اینترنت هست .
مشخصات سرور مجازی:
رم:256 مگابایت
سی پی یو: اشتراکی
هارد:5 گیگ
پورت:100 الی 1گیگ
ترافیک:500 گیگ
پورت سرور مهم هست میخوام کاربر زیاد نداشته باشید یا اگر داشتین مصرف اینترنت در ساعات 2 الی 8 صبح در اختیاز بنده باشه 8 مگابیت بر ثانیه الی 40 مگابیت بر ثانیه مصرف پورت سرورتون من میگیرم در ساعات که گفنم البته این مقدار حدود رو گفتم بستگی به کیفیت پورتتون داره
ترافیک: ترافیک هم حد اقل 500 گیگ باشه در صورتی که بیشتر مصرف شد تا 1 ترابایت ضرفیت داشته باشید
تست هم میخوام واسه 6 ساعت در صورتی که خوب بود خرید می کنم .
قیمت: لطفا قیمت نجومی ندین مثلا ماهی 100 الی 150 که ندارم . دنبال یک سرویس قیمت مناسب هستم اون قیمت بالاها خودم بلدم برم بگیرم بیکار نبودم بیام اینجا افر بگیرم و وقت شما رو هم بگیرم یه قیمت خوب بدین چون مصرف شخصی هست . مصرف تجازی ندارم که دنبال سرویس ارزون باشم
-
-
May 5th, 2015 21:07
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست فوری سرور مجازی ایران + تست
حافظه (رم) : 512 مگابایت
هارد دیسک : 20 گیگابایت
ترافیک ماهانه : 30 گیگابایت
آدرس IP : 1 عدد
محل سرور :ایران ، اراک
تحویل:20 دقیقه تا 1 ساعت در ساعات کاری
درساعات غیر اداری از 1 ساعت تا 24 ساعت
37,000 toman ماهانه + 25,000 toman هزینه تنظیم
195,000 toman شش ماهه + 25,000 toman هزینه تنظیم
395,000 toman سالانه + 25,000 toman هزینه تنظیم
هزینه ترافیک نامحدود 70 هزارتومان کمترین قیمتی که میتونم بهتون ارائه بدیم
-
-
عضو انجمن
سلام
فروش ویژه سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
پورت 1 گیگ
مشاهده پلن ها
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
راه اندازی گیم سرور
فایروال سخت افزاری
دارای پنل مانیتوریگ در صورت درخواست
فروش ویژه:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
mahdi20
سلام
یک سرور مجازی میکروتیک میخوام از ایران تمپلیت میدم خودم بهتون رو مجازی سازتون ریستور می کنید و ای پی ست می کنید و به من میدین
مشخصات سرور مجازی:
پورت سرور مهم هست میخوام کاربر زیاد نداشته باشید یا اگر داشتین مصرف اینترنت در ساعات 2 الی 8 صبح در اختیاز بنده باشه 8 مگابیت بر ثانیه الی 40 مگابیت بر ثانیه مصرف پورت سرورتون من میگیرم در ساعات که گفنم البته این مقدار حدود رو گفتم بستگی به کیفیت پورتتون داره
ترافیک: ترافیک هم حد اقل 500 گیگ باشه در صورتی که بیشتر مصرف شد تا 1 ترابایت ضرفیت داشته باشید
قیمت: لطفا قیمت نجومی ندین مثلا ماهی 100 الی 150 که ندارم . دنبال یک سرویس قیمت مناسب هستم اون قیمت بالاها خودم بلدم برم بگیرم بیکار نبودم بیام اینجا افر بگیرم و وقت شما رو هم بگیرم یه قیمت خوب بدین چون مصرف شخصی هست . مصرف تجازی ندارم که دنبال سرویس ارزون باشم
با سلام و احترام
http://www.roobinaserver.ir/vps-mikrotik-iran.php
سرور تست : http://www.roobinaserver.ir/vps-iran-test.php
با 500 گیگ درخواستی حدود 70 میشود.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
mahdi20
سلام
مشخصات سرور مجازی:
نکته : سرورهای مجازی همراه با پنل مدیریتی و مانیتورینگ vSphere Web Client هستند. (خبر) (اطلاعیه)
Pars-1 - Ram : 256 MB - HDD : 15 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 1*1.0 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 29 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین)
ترافیک قابل افزایش است.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
عضو انجمن
درود
از پارس آنلاین و آسیاتک و زیر ساخت قابل ارایه هست
با مشخصات گفته شده شما
( ترافیک 500 گیگ + تمپ شما + رم 256 ) با هزینه 60.000 تومان قابل ارایه هست سرور آسیاتک 70.000 تومان
ترافیک میکروتیک برای سرور پارس آنلاین هر 1 ترا 180.000 تومان
ترافیک میکروتیک برای آسیاتک هر 1 ترا 170.000 تومان خواهد بود !
-
پورت سرور 1 گیگابیت / تست سرور مشکلی نداره به شرط مصرف نشدن ترافیک بالا /
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
-