-
نیاز به سرور مجازی + اسپانسر
سلام عزیزان برای سایتم نیاز به 500 گیگ فضا 2 گیگ رم اختصاصی واقعی و 2 X CPU دارم پهنای باند هم نامحدود چون استفادم هاست دانلود هست.
تا 30.000 خودم میدم مابقی طبق توافق به عهده سرویس دهنده اسپانسر میباشد.آدرس سایتم در امضا هست بازدید الان روزی +2000 ای پی هست تا 1500 تا دیگه هر روز ثابت هست.بازدید صفحات هم بین 10.000 تا 13.000 میباشد.رتبه الکسا و غیره هم خودتون چک کنید.
www.fifadl.com
دوستان سرویس دهنده 3 مورد را مد نظر داشته باشند.
1 دارای نماد اعتماد باشند
2 سروری که میدن طبق گفته بالا باید رم و منابع اختصاصی باشه.4
3 طبق قراردادی باید مشخص شود چه مدت میزبان سایت من خواهد بود
-
-
May 3rd, 2015 09:34
# ADS
-
پاسخ : نیاز به سرور مجازی + اسپانسر
29-2: هر گونه تقاضای اسپانسر ، سرویس های رایگان ، مبادلات کالا به کالا و نیز اعلام آمادگی جهت ارائه سرویس ها و خدمات فوق ، پیشنهاد فروش سرویس ها و خدمات و کالا های رایگان به هر نحو در انجمن اکیدا ممنوع می باشد .
-
تعداد تشکر ها از s0NY به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
با سلام دوست عزيز متاسفلنه با توجه به رتبه الكسا و... سايت شما امكان ارائه سرويس بصورت اسپانسري وجود ندارد براي سرويس مورد نظرتون ميتونيم با ماهيانه 80000 تومان در خدمتتون باشيم
فروش هاست پرسرعت و قدرت ، سرور مجازی و اختصاصی
خوب کافی نیست ، بهترین را داشته باشید ...!
ســــرورهاا
-
-
نوشته اصلی توسط
serverhaa
با سلام دوست عزيز متاسفلنه با توجه به رتبه الكسا و... سايت شما امكان ارائه سرويس بصورت اسپانسري وجود ندارد براي سرويس مورد نظرتون ميتونيم با ماهيانه 80000 تومان در خدمتتون باشيم
دوست گرامی من از شخص شما تقاضا نداشتم.لطفا اسپم ارسال نکنید.اینم توجه داشته باشید تاریخ شروع به کار سایت من 4 فروردین همین امسال هست.
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
s0NY
29-2: هر گونه تقاضای اسپانسر ، سرویس های رایگان ، مبادلات کالا به کالا و نیز اعلام آمادگی جهت ارائه سرویس ها و خدمات فوق ، پیشنهاد فروش سرویس ها و خدمات و کالا های رایگان به هر نحو در انجمن اکیدا ممنوع می باشد .
عنوان رو نمیتونم اصلاح کنم و الا انجام میدادم
دوست من تا آخر بخون بعد نظر ارسال کنید.بالا گفتم مبلغ 30.000 بابت این سرور خودم میدم.پس رایگان نیست.
- - - Updated - -
ویرایش توسط taraneha : May 3rd, 2015 در ساعت 10:17
-
-
با ما از طریق پ.خ در ارتباط باشید و یا پشتیبانی آنلاین سایت
-
-
عضو دائم
با سلام
اگر به جای 30 تومان بتوانید 50 تومان هزینه کنید این سرویس قابل ارائه هست :
http://www.roobinaserver.ir/vps-unmetered-supperhdd.php
سرور دانلود ایران 400 الی 1 ترابایت هارد و ترافیک بالا
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام دوست گرامی سرور ایران استفاده نکردم.دوست و همکار محترم تون که ارادت خاصی هم بهش دارم الان ماهیانه همین سروری که گفتم رو از فرانسه بهم میده ماهی 50 تومن.البته چون میخوام سایتم رو نگه دارم نیاز به حمایت و ساپورت دارم.تا بتونم به چیزی که در ذهنم هست برسم.
-
-
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
taraneha
سلام دوست گرامی سرور ایران استفاده نکردم.دوست و همکار محترم تون که ارادت خاصی هم بهش دارم الان ماهیانه همین سروری که گفتم رو از فرانسه بهم میده ماهی 50 تومن.البته چون میخوام سایتم رو نگه دارم نیاز به حمایت و ساپورت دارم.تا بتونم به چیزی که در ذهنم هست برسم.
سرور ایران باعث سرعت خیلی بهتری برای کاربران داخل ایرانتون میشه ،بعدا هم میتوانید حتی هارد های ترابایتی به جای اجاره کردن خرید کنید و اضافه کنید به پکیج (سخت افزار) و چنین قیمتی هم فکر نکنم میزبان های زیادی بتوانند به شما در ایران بدهند.
به هر حال در صورت تمایل در خدمتیم.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
عضو انجمن
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
سی پی یو: 3Core x 1200 Mhz
رم: 4 گیگ
هارد: 500 گیگ
پورت: 1 GBps نا محدود
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
ماهانه: 89 تومان
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه:
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
سفارش
و
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
عضو انجمن
سلام
در خدمتم تماس از یکی از روش ها تماس بگیرید
-