سلام
کسی اموزش فعال کردنip_table رو داره ؟
فاریوال که نصب میکنم دیگه اصلا وی پی اس دان میشه ، دان که چه عرض کنم کلا قطع میشه به هیچی هم وصل نمیشه و ...
گفتن به خاطر ip_table هستش
البته چون به صورت بدون مدیرت سفارش دادم این کار رو برام انجام نمیدند
سلام
کسی اموزش فعال کردنip_table رو داره ؟
فاریوال که نصب میکنم دیگه اصلا وی پی اس دان میشه ، دان که چه عرض کنم کلا قطع میشه به هیچی هم وصل نمیشه و ...
گفتن به خاطر ip_table هستش
البته چون به صورت بدون مدیرت سفارش دادم این کار رو برام انجام نمیدند
ویرایش توسط 1Mizban : May 8th, 2009 در ساعت 14:10
فکر نمیکنم به این صورت مشکل حل بشه
فایروال با ip_table ها کار میکنه
بهتره قبل از اینکه این کار رو انجام بدند از بخش test iptable
در csf ببینند فعال است یا خیر
چون معمولاً وی پی اس مشکل داره با آی پی تیبل
بزرگواری آن است که هرگز از بالا به کسی نگاه نکنی مگر آنکه بخواهی او را از زمین بلند کنی !
یه جا خوندم نوشته بود اگه برای وی پی اس استفاده می کنید مقدار یه گزینه ای رو از 1 به 0 تبدیل کنید فکر کنم یادم نیست
کلیک کردم اینا رو داد :
Testing ip_tables/iptable_filter...OK
Testing ipt_LOG...FAILED [FATAL Error: iptables: Unknown error 4294967295] - Required for csf to function
Testing ipt_multiport/xt_multiport...FAILED [FATAL Error: iptables: Unknown error 4294967295] - Required for csf to function
Testing ipt_REJECT...OK
Testing ipt_state/xt_state...FAILED [FATAL Error: iptables: Unknown error 4294967295] - Required for csf to function
Testing ipt_limit/xt_limit...FAILED [FATAL Error: iptables: Unknown error 4294967295] - Required for csf to function
Testing ipt_recent...FAILED [Error: iptables: Unknown error 4294967295] - Required for PORTFLOOD feature
Testing ipt_owner...FAILED [Error: iptables: Unknown error 4294967295] - Required for SMTP_BLOCK and UID/GID blocking features
Testing iptable_nat/ipt_REDIRECT...FAILED [Error: iptables v1.3.5: can't initialize iptables table `nat': Table does not exist (do you need to insmod?)] - Required for MESSENGER feature
RESULT: csf will not function on this server due to FATAL errors from missing modules [4]
دوست عزیز تنظیم Ip tables رو باید مدیر سرور اصلی انجام بده ! و بخش اعظم کار باید روی سرور اصلی انجام شود .
ویرایش توسط Fazaha : May 8th, 2009 در ساعت 15:14
[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]شرکت ایده پرداز عصر پارسه ( فضاها ) پیشرو در ارائه خدمات وب
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
ما روی تمام سرور های مجازی csf را به صورت رایگان نصب می کنیم.
[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]شرکت ایده پرداز عصر پارسه ( فضاها ) پیشرو در ارائه خدمات وب
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
خیلی دوست داری ban بشی؟ما روی تمام سرور های مجازی csf را به صورت رایگان نصب می کنیم.
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)