-
April 30th, 2015, 16:01
عضو دائم
نیاز به شریک کد نویس برای یک یا چند پروژه
باسلام خدمت تمامی دوستان
برای یک پروژه (و درصورت رضایت طرفین پروزژه های بعدی) نیاز به یک فرد کد نویس دارم.
شراکت به صورت ۳۰ ۷۰ و ۴۰ ۶۰ میباشد (۳۰ تا ۴۰ درصد ایشان و ۶۰ تا ۷۰ درصد بنده)(درصد از سود پروژه!)
تامین هزینه های اولیه ی پروژه با بنده است و نیازی به سرمایه گذاری نیست اما پس از شروع سود دهی ، پس از کسر هزینه ها سود تقسیم خواهد شد(به صورت ماهانه)(تا زمان همکاری وی با بنده)
علت کم تر بودن سود وی نسبت به بنده این است که برنامه نویسی اصلی پروژه و همچنین سرمایه گذاری با بنده است.
پروژه ها به صورت دائمی هستند یعنی نیاز به بروز رسانی و پشتیبانی دارند.
شرایطی که نیاز است فرد داشته باشد:
۱)تسلط بر html5 css3 jquery , ... (دست خودتونه ما کارای نداریم که چی کار میکنید نتیجه مهمه)
۲)اشنایی کافی با photoshop (پروژه دست خودشه اگر خودش به photoshop نیاز داشته باشه...)
۳)اشنایی با php
۴)اشنایی با mysql (درحد کم کفایت میکند)
۵) دارای اخلاق مناسب و روحیه ی کار گروهی
۶)سابقه ی کار کد نویسی ( نوشتن چند قالب کفایت میکند )
۷)برای دوستان زیر ۱۸ سال : رضایت خانواده محترم
توجه : پروژه ها معمولا با زبان php نیستند و درواقع وظیفه ی نوشتن رابط کاربری با فرد است نه خود پروژه (بهتر بگم فکر کنید دارید قالب وردپرس مینویسید)
(درصورتی که در یک پروژه میزان نیاز به کد نویسی زیاد شود (در پروژها هایی که محور اصلی رابط کاربری است) ، سود فرد نیز زیاد تر میشود (ممکن هست تا ۷۰ درصد سود به کد نویس تعلق بگیرد!) )
پروژه ی اول به صورت ۳۰ ۷۰ میباشد و فقط نیاز به نویشن رابط کاربری است (کل برنامه زیر ۵ صفحه رابط کاربری دارد!php به مقدار خیلی کم mysql هم کم)
شروع پروژه ها احتمالا از تابستان میباشد و بیش از ۵ پروژه خواهد بود.
منتظر نظر دوستان هستم
ارادتمند شما
مهدی تمدن
ویرایش توسط jahromweb : May 1st, 2015 در ساعت 23:43
-
تعداد تشکر ها ازjahromweb به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2015 16:01
# ADS
-
April 30th, 2015, 16:44
پاسخ : نیاز به شریک کد نویس برای یک یا چند پروژه
سلام آیدی منو اد کن phpir4659@yahoo.com
-
تعداد تشکر ها از dell10000 به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
dell10000
سلام
اد کردم
منتظر دوستان دیگر هستم
-
-
من کد php میزنم و زیاد رابط کاربری تو کارم نیست!!!
اگه php خواستین در خدمتم
-
-
عضو انجمن
سلام.
لطفا بفرمایید چند میلیون قراره سرمایه گزاری کنید که 70 درصد مال شما هست و 30 درصد مال برنامه نویس ؟!
باتشکر.
-
-
با سلام
برای بخش رابط کاربری به صورت حرفهای در تماس باشید...
-
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Irfan
با سلام
برای بخش رابط کاربری به صورت حرفهای در تماس باشید...
با اجازه از استارتر عزیز ، لطفا نمونه کارهایتان را ارسال کنید برای بنده.
-
-
نوشته اصلی توسط
secureconfig
با اجازه از استارتر عزیز ، لطفا نمونه کارهایتان را ارسال کنید برای بنده.
ارسال شد دوست گرامی
-
-
عضو دائم
@secureconfig:
سلام
دوست عزیز سرمایه گذاری بروژه ها به صورت خصوصی است و پس از اشنایی طرفین و ... در این مورد صحبت میشود.
اما درمورد درصد که فرمودید لازم میدانم ۲ موردرا ذکر کنم :
۱)در بالا گفته شد که مثلا در پروژه ی که حدود ۲ تا ۵ صفحه که ۹۵ درصد ان html css هست و خبری از برنامه نویسی زیاد در ان نیست ۳۰ درصد داده میشود و درپروژه هایی که مقدار کد نویسی زیاد از و بخش عمده ی پروژه حساب میشود تا ۷۰ درصد به کد نویس اختصاص میابد.
۲)مثالی میزنم که کاملا درجریان قرار بگیرید : خود شما احتمالا درحال کار روی پنل parspanel هستید خوب بنده یک سوال دارم : شما زیرساخت ها و تمام برنامه نویسی های ان را با c++ . perl , pyton , bash و موارد دیگر ایجاد میکنید و کلا برنامه نویسی ان به صورت کامل برعهده ی شما هست همچنین ایده و سرمایه گذاری و مدیریت پروژه نیز با شما است حال (اگر پروژه تجاری باشد) به طراح قالب پارس پنل ۵۰ درصد از سود پروژه را اختصاص میدهید؟؟ زمانی که شاید خودتان (و شاید چند نفر برنامه نویس دیگر) چندسال روی پروژه کار کنید ولی طراح قالب شاید یک هفته تا نهایت یک ماه بخواهد کار کند.
البته بحث کار من پنل و این چیزا کلا نیست اما یک مثال زدم که کاملا وضعیت را درک کنید . برای مثال یکی از پروژه ها قسمت برنامه نویسی ان شاید بیش از ۶ ماه تا یک سال وقت من و احتمالا یکی از دوستان دیگر را بگیرد ولی کد نویسی قالب ان کلا کار ۳ روز باشد حال باید ۵۰ ۶۰ درصد از سود به کد نویس داده شود؟ به نظر شما منطقی است؟
====================
قابل توجه سایر دوستان : کدنویس برای پروژه ها انتخاب شده است اما به هرحال ممکن است باز هم نیاز پیدا کنیم درصورت تمایل یک پیام خصوصی به بنده بدهید یا در سایت یک تیکت بزنید .
درضمن همین طور که گفتم php زیاد مطرح نیست و درحد چند خط هست ...
موفق و سربلند باشید
-