-
April 28th, 2015, 11:45
وقتی شرکت فروشنده دامنه شما از کار میفته، برای حفظ دامنه های خریداری شده چیکار میتونید بکنید؟
من در طول چند سال گذشته تعدادی دامنه رو از سایت شرکت پارسی نیک(parsinic.ir) گرفتم. حالا سایت این شرکت اجازه لوگین به من نمیده، موقع ایجاد اکانت جدید رمز عبور رو نمیفرسته، و امکان تماس با پشتیبانی به کلی موجود نیست. حتی سایت شرکت مادر این سرویس دهنده به کل کار نمیکنه.
خدمت دوستانی که میفرمایند باید از شرکت معتبر خریداری میکردن: حرف شما درسته، ولی این شرکت بیشتر از یک دهه سابقه کار داره و خودم برای بیشتر از 5 سال مشتریش بودم و زمانی که مشتریش شدم یکی از مطرح ترین شرکت های هاستینگ ایران بود.
من دامنه های Com. ای دارم که توسط این شرکت ثبت شدند(در whois به اسم من ثبت شدند) و در صورتی که نتونم اونها رو تمدید کنم سایت های مهمی از دسترس خارج میشند و ممکنه حتی بعد از رفع سوسپند نتونم اونها رو تمدید کنم.
دوستان پیشنهاد یا راهنمایی ای میتونید ارائه بدید؟
ویرایش توسط Towhidn : April 28th, 2015 در ساعت 18:29
-
-
April 28th, 2015 11:45
# ADS
-
April 28th, 2015, 11:50
عضو دائم
پاسخ : وقتی شرکت فروشنده دامنه شما از کار میفته، برای حفظ دامنه های خریداری شده چیکار میتونید بکنید؟
نوشته اصلی توسط
Towhidn
من در طول چند سال گذشته تعدادی دامنه رو از سایت شرکت پارسی نیک(parsinic.ir) گرفتم. حالا سایت این شرکت اجازه لوگین به من نمیده، موقع ایجاد اکانت جدید رمز عبور رو نمیفرسته، و امکان تماس با پشتیبانی به کلی موجود نیست. حتی سایت شرکت مادر این سرویس دهنده به کل کار نمیکنه.
من دامنه های Com. ای دارم که توسط این شرکت ثبت شدند(در whois به اسم من ثبت شدند) و در صورتی که نتونم اونها رو تمدید کنم سایت های مهمی از دسترس خارج میشند و ممکنه حتی بعد از رفع سوسپند نتونم اونها رو تمدید کنم.
تا شما باشید از سایت های غیر معتبر دامنه ( مثلا با قیمت مفت در زمان ثبت ) ثبت نکنید .
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 11:56
پاسخ : وقتی شرکت فروشنده دامنه شما از کار میفته، برای حفظ دامنه های خریداری شده چیکار میتونید بکنید؟
نوشته اصلی توسط
Towhidn
سلام
کدانتقال دامنه ها رو بگیرید میتونی به سرویس دهنده دیگه ای منتقل کنید
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
April 28th, 2015, 11:57
عضو دائم
دامنه پایه و اساس یک وب سایت هست، پیشنهاد میکنم از این پس کمی دقت کنید و گول قیمت های پایین رو نخورید!
به رجیسترار (فکر کنم ریسلو باشه) ایمیل بزنید و شرایط رو توضیح بدید ... حتما پاسخ شما رو خواهند داد
-
-
April 28th, 2015, 12:00
عضو انجمن
درود
این شماره های تماس هست
تماس بگیرید انشا.. مشکلتون برطرف میشه
http://www.parsinic.ir/AboutUS.htm
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
April 28th, 2015, 12:59
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
تا شما باشید از سایت های غیر معتبر دامنه ( مثلا با قیمت مفت در زمان ثبت ) ثبت نکنید .
این سایت خیلی قدیمی هست و سال هاست دامنه ثبت میکنه
ویرایش توسط Asp.Net : April 28th, 2015 در ساعت 13:06
-
تعداد تشکر ها ازAsp.Net به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 13:40
عضو انجمن
نمیدونم چه مشکلی برای این شرکت پیش اومده ولی سال 86 از این طریق شرکت دامنه ثبت میکردم و یا هاست هایی که میخریدم از طریق همین شرکت بود، اون وقت برخی دوستان به این سایت میگن بی اعتبار !
ویرایش توسط Kian : April 28th, 2015 در ساعت 13:44
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
تعداد تشکر ها از Kian به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 13:58
نوشته اصلی توسط
k-h
ممنون، قبلاً دنبال این شماره ها میگشتم و فکر کنم تازه به سایت اضافه کردند.
با پشتیبانی nic.ir هم تماس گرفتم و گفتند که شرکت داره سعی میکنه مشکل رو حل کنه، همینطور چند شماره و ایمیل از شرکت فرستادند:
سلام
با این شرکت پیگیری شده و مشکل بوجود آمده چند روز آینده برطرف خواهد شد. میتوانید جهت درخواستهای خود با شماره های زیر و همچنین ایمیل ذکر شده تماس حاصل فرمایید. در صورتیکه دامنه های شما به نام خودتان ثبت گردیده است می توانید از سایر نمایندگان جهت تمدید استفاده نمایید.
05138455355
05136638486
02196866666
keyanait1@gmail.com
با احترام
مرکز ثبت دامنه
-
IRNIC
-
-
April 28th, 2015, 14:00
عضو دائم
-
-
April 28th, 2015, 14:17
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Towhidn
ممنون، قبلاً دنبال این شماره ها میگشتم و فکر کنم تازه به سایت اضافه کردند.
با پشتیبانی nic.ir هم تماس گرفتم و گفتند که شرکت داره سعی میکنه مشکل رو حل کنه، همینطور چند شماره و ایمیل از شرکت فرستادند:
دامنه دات آی آر در پنل نیک خود شما ثبت نشده ؟
-