-
April 28th, 2015, 03:27
عضو انجمن
جلوگیری از ***یده شدن قالب یا همان html سایت
جلوگیری از د ز د یده شدن قالب سایت
دوستان خسته نباشید میخواستم بدم یک قالب حرفه ای برای سایت طراحی کنند، خوب بعد از این همه هزینه یک نفر ریپش می کنه و ... فرداش میام می بینم توی سایت اسکریپت ی گذاشتن واس دانلود آیا راهی هست که بتونیم از قالب سایت محافظت کرد؟
-
-
April 28th, 2015 03:27
# ADS
-
April 28th, 2015, 08:02
پاسخ : جلوگیری از ***یده شدن قالب یا همان html سایت
راهش وجود داره، اما عوارضی هم داره اینکار که برای هیچ کس جالب نیست، همچون سرعت لود کمتر و عدم ایندکس شدن در گوگل و یا حتی عدم پشتیبانی در مرورگر ها و دیوایس های خاص.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
تعداد تشکر ها ازnexinel به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 11:14
عضو انجمن
تحت هر شرایطی قابل ریپ کردن هست متاسفانه …
موفق باشید ...
طراحی و برنامه نویسی
حرفه ای وب - سی ام اس
اختصاصی - ساخت تجهیزات
الکترونیکی - پرینترهای
سه بعدی
همه و همه در
نگاره
-
تعداد تشکر ها ازiFire به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 11:38
عضو انجمن
تقريبا ميشه گفت راهي ندارد ولي خوب چيزي نيست كه ١٠٠٪ مشخص باشد !
مثلا با ترفند ها و كلك هايي و بهره از js ميشه كد را مخفي كرد ولي طرف وارد باشد ١٠٠٪ قابل مشاهده است
شما مثلا digikala رو هم در نظر بگيري يا سايت هاي معروف خارجي سورسشون قابل مشاهده است ولي سخت تر !
-
تعداد تشکر ها ازisn به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 11:50
راه 100% عرض کردم وجود داره و غیر قابل ریپ هم هست، چون بسیاری از قطعات پازل کنار هم نخواهند بود و به دلیل رمزنگاری ابدا امکان ویرایش وجود نخواهد داشت. این چیزی است که من مدت ها استفاده می کردم و هیچ یک از ریپر های محترم هم موفق نشدند قالب های رمزنگاری شده را ب***ند. اما تبعاتی را هم که گفتم برای ایشون در پی خواهد داشت و ضمنا راهکاری پولی است.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
-
April 28th, 2015, 13:19
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
nexinel
راه 100% عرض کردم وجود داره و غیر قابل ریپ هم هست، چون بسیاری از قطعات پازل کنار هم نخواهند بود و به دلیل رمزنگاری ابدا امکان ویرایش وجود نخواهد داشت. این چیزی است که من مدت ها استفاده می کردم و هیچ یک از ریپر های محترم هم موفق نشدند قالب های رمزنگاری شده را ب***ند. اما تبعاتی را هم که گفتم برای ایشون در پی خواهد داشت و ضمنا راهکاری پولی است.
خیلی عالی …
شما راهکار رو بفرمایید اگر ریپ نشد هزینه تقدیم میشه خدمتتون ولی اگر ریپ شد هزینه وقتی که گذاشتم رو باید تقدیم کنید…
اگر به روشتون اطمینان دارید پس جای شکی نیست میتونیم شروع کنیم...
طراحی و برنامه نویسی
حرفه ای وب - سی ام اس
اختصاصی - ساخت تجهیزات
الکترونیکی - پرینترهای
سه بعدی
همه و همه در
نگاره
-
تعداد تشکر ها از iFire به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 13:42
عضو انجمن
ممنون از راهنمایی دوستان
نه اینکه بخواهیم تو گوگل ایندکس نشیم یا سرعت لود صفحه.... این خوب نیست، ما تلاش می کنیم که سایت بهتر تو گوگل ایندکس بشه یا سرعت لود واسه ایرانی ها خیلی مهمه
-
-
April 28th, 2015, 13:59
نوشته اصلی توسط
nexinel
ادرس نمونه سایت با این قابلیت بده تست کنم
-
تعداد تشکر ها ازaminrt4 به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 14:02
نوشته اصلی توسط
iFire
خیلی عالی …
شما راهکار رو بفرمایید اگر ریپ نشد هزینه تقدیم میشه خدمتتون ولی اگر ریپ شد هزینه وقتی که گذاشتم رو باید تقدیم کنید…
اگر به روشتون اطمینان دارید پس جای شکی نیست میتونیم شروع کنیم...
من سابقا از نرم افزار HTML Protector استفاده می کردم. البته نحوه تنظیمات رو می بایست به شما یاد بدم که مشکلی پیش نیاد. البته تا جایی که یادمه روی نسخه های جدید ویندوز کار نمی کنه. در حال حاضر نرم افزار های بهتری هم به بازار آمده اند که توی گوگل می تونید جستجو و مقایسه نمایید.
http://www.protware.com/
http://www.htmlguard.com/
http://www.html-protector.com/encrypt/
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
aminrt4
ادرس نمونه سایت با این قابلیت بده تست کنم
حدود 4 سال پیش یک قالبی زده بودیم با روش های پر گرافیک سابق. از همین متد در آن استفاده شد که حتی تو فروم های ریپ هم خیلی ها درخواست ریپ می دادند ولی کسی نمیتونست انجام بده. البته درخواست مشتری بود و بنده روی هیچ یک از کارهام استفاده نمی کنم به دلیل مشکلات ذکر شده. به هر صورت نرم افزار رو معرفی کرده ام و میتونید شخصا تست بگیرید، البته تنظیمات رو می بایست از خودم بپرسید.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
-
April 28th, 2015, 14:09
عضو انجمن
من اطلاع دقیق از اسمش ندارم ولی فکر کنم یا json , jquery, node.js
یک همچین چیزی هست استفاده میکنند که فایل های css رو پرمیشن میدند که توسط کسی قابل خواندن نباشه ولی به وسیله واسطه قابل خواندن باشه شما یک کد با یکی از این اسم های بالا میزنید که فایل css رو لود کنه ولی افراد به صورت عادی دسترسی به اون css ندارند
وقتی از طریق مرورگر اقدام به بررسی css میکنند قابل خواندن نیست
اگر کسی اطلاع کاملی در این باره داره ممنون میشم به منم یادبده
نمونه فیسبوک فکرکنم
-
تعداد تشکر ها ازelementary به دلیل پست مفید