درود بر شما
برای انجام یک امر تبلیغاتی نیازمند بانک شماره های موبایل شهر رشت هستیم. انتظار داریم این بانک دارای همه شماره های ایرانسل و همراه اول به صورت دایمی و اعتباری باشد.
با احترام
درود بر شما
برای انجام یک امر تبلیغاتی نیازمند بانک شماره های موبایل شهر رشت هستیم. انتظار داریم این بانک دارای همه شماره های ایرانسل و همراه اول به صورت دایمی و اعتباری باشد.
با احترام
چقدر هزینه میخواین بکنید؟
هزینه معقول و متعارف
چه تعدادی لازم دارید؟
هرچه بیشتر، بهتر
کامل ترین بانک برای شما ارسال شد
دوست عزیزم سپاسگزارم
خواستم پاسختون رو در پیام خصوصی بدم اما ظاهرا این گزینه برای من غیرفعال شده است.
فردا این فایل شما رو به شرکتی که این مورد رو تقاضا کرده بود تحویل خواهم داد و هر مبلغی را که دریافت کنم با جنابعالی 50-50 تقسیم خواهم کرد.
عرض ادب و احترام
هر جور راحتی داداش
راستی قراره با نرم افزار وایبر تبلیغ کنن
نرم افزار ارسال وایبر با نصب روی هر چندتا سیستم هم دارم 1/5میلیون تومان
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)