-
April 22nd, 2015, 21:38
عضو انجمن
اکسترکت فایل پسوورد دار
عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم که اگه یه فایل زیپ شده که دارای پسوورد هستش رو آپلود کنیم روی هاست آیا اکسترکت میشه؟
مورد بعدی اینکه ما با استفاده از کامند های لینوکسی با چه دستوری میتونیم فایل های زیپ شده ی دارای پسوورد رو اکسترکت کنیم؟
مورد بعدی اگه ما روی یه هاستی با استفاده از یه اسکریپت ، قابلیت اجرای دستورات لینوکسی رو داشته باشیم آیا میشه اکسترکت رو انجام دادش یا نه؟
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
demonvictor
عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم که اگه یه فایل زیپ شده که دارای پسوورد هستش رو آپلود کنیم روی هاست آیا اکسترکت میشه؟
مورد بعدی اینکه ما با استفاده از کامند های لینوکسی با چه دستوری میتونیم فایل های زیپ شده ی دارای پسوورد رو اکسترکت کنیم؟
مورد بعدی اگه ما روی یه هاستی با استفاده از یه اسکریپت ، قابلیت اجرای دستورات لینوکسی رو داشته باشیم آیا میشه اکسترکت رو انجام دادش یا نه؟
....up.....
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
April 22nd, 2015 21:38
# ADS
-
April 23rd, 2015, 13:55
عضو جدید
پاسخ : اکسترکت فایل پسوورد دار
سلام
بله مي تونيد اگر پسورد رو داشته باشيد دستور در لينوكس. unzip filename.zip. و بعد پسورد را وارد كنيد
-
تعداد تشکر ها از mehrdad2 به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2015, 13:59
عضو انجمن
پاسخ : اکسترکت فایل پسوورد دار
خب حالا من اگه روی هاستم با استفاده از یه اسکریپت که بهم قابلیت اجرا کردن کامند رو میده میتونم بعد از آپلود کردن فایل های زیپ پسوورد دار با استفاده از اون اسکریپت که روی همونن هاست قرار دادم ، فایل هارو اکسترکت کنمشون؟
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-