سلام، براي سرور دانلودم ميخوام از سرويس رايگان كلودفلير استفاده كنم، مشكلي در سرعت و باندويت پيش نمياد؟
سلام، براي سرور دانلودم ميخوام از سرويس رايگان كلودفلير استفاده كنم، مشكلي در سرعت و باندويت پيش نمياد؟
سلام برای سرور دانلود لزومی به استفاده از کلادفلر نیست.
اگر هاستتون رو میفرمایید خوب استفاده بهتری از منابع مانند پهنای باند خواهید داشت در صورت استفاده از این سرویس
ارادت
سلام
مطمءن باشيد افت سرعت داريد چون از سرور هاي اونها رد ميشه(عاميانه) مخصوصا كه فري مي خواهيد استفاده كنيد
برای سرور دانلود اینکار توصیه نمیشه ، ب شرطی ک سرور دانلود شما ایران نباشه ، افت سرعت محسوس نیست !
...Zzzz...
سلام
این مورد رو تست کردم چند مدت پیش نتیجه این بود که سرعت دانلود به شکل محسوسی پایین میاد حتی در دانلود با سرور هم این افت سرعت براحتی قابل مشاهدست
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
ایپی یک لوکیشن دیگه رو بر روی سرورتون روت کنید !
كاري كه استاد عزيز آقا محمد گفت رو بتونيد انجام بديد بهتره اينو بدونيد كه اگر براي اون كار كه مد نظرتونه زياد روش حساب نكنيد چون اون كه بخواد پيدا كنه راحت پيدا مي كنه )))))
سپاس از همه ی عزیزان، فقط یه مشکل بر خوردم، من سایت اصلی با کلودفلیر کار میکنه، بعد یه ساب دومین زدم که سرور دانلودم باشه، الان تو دی ان اس زون سی پنل به ساب دومین آی پی سرور دانلود رو دادم ولی کار نمیده! چطوری اینو از کلودفلیر جدا کنم؟
- - - Updated - - -
کسی نبود این مشکلو حل کنه؟
فک کنم اگه رکورد A بزنید و اون ipسرور دانلود رو بزنید درست بشه
پارمین کلود | ارائه دهنده خدمات ابری
025-91002595
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)