سلام دوستان من میخوام یه سرور با گرافیک بالا ران کنم تا به ماشین هایی که تعریف میکنم یه گرافیک بدم...
با esxi که نمیشه مجازی سازی رو میتونین معرفی کنین که این امکان رو بهم بده؟؟
- - - Updated - - -
اقا کسی نبوووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من میخوام یه سرور با گرافیک بالا ران کنم تا به ماشین هایی که تعریف میکنم یه گرافیک بدم...
با esxi که نمیشه مجازی سازی رو میتونین معرفی کنین که این امکان رو بهم بده؟؟
- - - Updated - - -
اقا کسی نبوووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
سلام توضیح بهتر بدین برای چکاری میخواین استفاده کنین
بعدشم چرا با وی ام نشه !!
ارادت.
سلام
مجازی سازی با سروری مجهز به کارت گرافیک منظورتون هست؟
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
سلام...
ببینید من میخوام لن مجازی راه اندازی کنم و رو ماشین هایی که میسازم یه سهری بازی هایی که قالبیت فقط بازی از طریق لن رو دارن رو ران کنم که این نکار نیاز به گرافیک داره بازی باس رو اون ماشین که مثلا ویندوز 7 روشه نصب بشه و بالا باد و واسه بالا اومدن گرافیک میخواد....
حالا برای اینکار با esxi کلا 128 مگ بیشتر نمیشه گرافیک داد مجبوریم یا یه سیستم رو کلا کنیم سرور که با عقل جور در نمیاد و به هزینشس نمی ارزه پس باید یه سیستم رو مجازی سازی کرد واسه اینکار من شنیدم با سیتریکس میشه این کار رو کرد///
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
اگر خواستید میتونم بهتون سرور اختصاصی در ایران با گرافیک بدم
دوست عزیز من خودم سرور دارم یه رک ۴۸ یرنیت تو شهراد دارم برا یکی از سرورا میخوام این کارو بکنم....
ما هروقت تو این انجمن راهنمایی خواستیم همه افر دادن.
حالا این vm direct چی هست؟؟؟؟
حالتی هست که شما میتونید پورت های pci رو برروی مجازی ساز نصب کنید که بیشتر برای کارت گرافیک استفاده میشه
کارت گرافیک رو روی اسلات دوم به بعد مین برد نصب میکنید بعد از طریق Esxi کارت رو به مجازی ساز معرفی میکنید که این روش VMDirectPath I/O نام دارد
اموزش هم در سایت وی ام ویر موجود میباشد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)