-
April 20th, 2015, 04:04
#1
عضو جدید
ویژگی های یک سایت خوب
نکتههای مهم و اصلهای اولیهای که در طراحی وب سایت باید در اولویت قرار دهید تا بازدیدکنندگان بیشتری ترغیب شوند در وب سایت تان بمانند و اشتیاق داشته باشند که محتوا و مطالب آن را دنبال کنند عبارتند از: ۱) سرعت بارگذاری بالای وب
وبسایت شما باید در مدت زمان اندکی بارگذاری شود و بیننده و بازدیدکننده را منتظر نگذارد، زحمتی که شما برای زیبایی سایت تان میکشید همه زمانی موثر خواهد بود که سرعت بارگذاری سایت خود را بالا ببرید تا تعداد بیشتری از افراد توانایی دیدن و استفاده کردن از سایت شما را داشته باشند. بهطور کلی طراحی سایت شما باید برای وب بهینهسازی شده باشد و لود شدن آن بیشتر از ۱۵ ثانیه طول نکشد.
۲) مسیریابی واضح و آسان
بعد از اینکه بازدیدکنندهای به سایت شما وارد شد، سایت شما باید توانایی این را داشته باشد که بازدیدکننده و مخاطب را به بخشهای مختلف سایت، هدایت کند. لازمهٔ این کار، داشتن نوار مسیریابی واضح و گویااست. لینکهای مهم را در مکان مناسب قرار دهید. ترجیحاً نوار مسیریابی را در بالای سایت بگذارید تا در معرض دید باشد و بهآسانی قابل دسترسی باشد. بالای سایت، محلی است که کاربر به محض ورود به سایت، آنجا را نگاه میکند. از منوهای خود در بخشهای راست یا چپ سایتتان استفاده کنید؛ تا حد امکان تمامی صفحهها، عناوین و اطلاعات سایتتان را به این منوها و نوار مسیریابی پیوند دهید. شما هرگز نمیدانید که کدامیک از اطلاعات موجود در سایت شما، توجه کاربران و بازدیدکنندگان را جلب خواهد کرد؛ پس طوری همه چیز را بچینید که مخاطب دسترسی آسانی به همهٔ اطلاعات شما داشته باشد.
۳)پشتیبانی از تمامی رزولوشنهای صفحههای نمایش
امروزه کامپیوترهایی با رزولوشنهای مختلف وجود دارند. صفحههای نمایش بزرگ، متوسط، کوچک و متنوع. دامنهٔ این صفحهها از ۶۴۰x۴۸۰ شروع و حتی به بیشتر از ۱۰۲۴x۷۶۸ میرسد. وظیفهٔ شما بهعنوان طراح سایت این است که سایت خود را برای تمام این رزولوشنها طراحی و قابل دسترسی کنید. طراحی سایت شما باید بهگونهای باشد که در تمام این صفحات با رزولوشنهای مختلف، بهخوبی به نمایش در آید. مفیدترین انتخاب برای رسیدن به این مهّم رعایت این نکته است که سایت خود را با «واحد درصد» طراحی کنید، نه با «پیکسل».
۴) قابلیت نمایش در همه مرورگرها
طراحی سایتشما باید بهگونهای باشد که در تمامی مرورگرهای موجود و رایج بهخوبی به نمایش درآید. سایت خود را در مرورگرهای متفاوت امتحان کنید. تنها به یک یا دو مرورگر اکتفا نکنید، تا زمانیکه از درستیو قابل اجرا بودن طراحی سایت خود در اکثر مرورگرها مطمئن شوید.
5) فونت خوانا و حرفهای
طراحی سایت شما باید بهگونهای باشد که در تمامی مرورگرهای موجود و رایج بهخوبی به نمایش درآید. سایت خود را در مرورگرهای متفاوت امتحان کنید. تنها به یک یا دو مرورگر اکتفا نکنید، تا زمانیکه از درستیو قابل اجرا بودن طراحی سایت خود در اکثر مرورگرها مطمئن شوید.
6) وجود فضای خالی سفید در طراحی سایت
استفاده بیش از حد از عکسهای بزرگ، فونتهای رنگی، و پشت زمینه سبب شلوغ شدن سایت شما میشود و بازدیدکننده را گیج میکند؛ پس سعی کنید تا سادگی را حفظ کنید. از فضاهای خالی بهخوبی استفاده کنید تا هم چشم کاربران خسته نشود، و هم محتوای شما به خوبی از فضای خالی و گرافیک سایت، جدا و متمایز شود تا بتوان آنرا خواند.
دقت داشته باشید که فضای خالی به معنی فضایی با رنگ سفید نیست. میتوانید از هر رنگی استفاده کنید. دراصل به معنای فضای خالی از متن، عکس و... است.
این نکته هم مهم است که در رنگهای مورد استفاده خود، محدودیتی قائل شوید. برای طراحی سایت حرفهای، بیشتر از ۲ تا ۴ طیف رنگ استفاده نکنید. از رنگهای متفاوت صرفاً برای برجسته کردن اطلاعات داخل سایت استفاده کنید.
7) لینکهای مخرب و معیوب را چک کنید
قبل از بارگذاری سایت در وب، لینکهای معیوب آنرا چک کنید و از درست بودن عملکرد و آدرس مقصد آنها اطمینان حاصل کنید.
8) در انتخاب قالب سایت دقت کنید
قالبریزی سایت یکی از فازهای مهم در فرآیند توسعه وب و طراحی سایت است. قالب در واقع همان ستون و چارچوبهای دیداری یک وبسایت و ساختار پایهای لایههای آن است. این دقیقاً همان فاکتوری است که تفاوتهای سایتها را برجسته میکند. ایدهٔ اصلی آن است که طراحی سایت را در عین سادگی انجام دهید و با رنگهای جیغ و بافت شلوغ آنرا پر نکنید. در اینصورت کاربران میتوانند بهراحتی اهمیت اطلاعات مورد نیاز خود را پیدا کنند و اهمیت جایگیری مؤلفههای مختلف را در طراحی سایت، درک میکنند.
9) پیوستن به شبکههای اجتماعی را از یاد نبرید
کانالها و شبکههای اجتماعی مورد استفاده توسط برند شما باید به آسانی دور هم جمع شوند تا حضور آنلاین شما را ترویج و تثبیت کند. در جاهایی که عقلانی است و فکر میکنید که مفید است، شبکههای اجتماعی را وارد ماجرا کنید. لینکهای شبکههای اجتماعی که در آنها عضو هستید را به خوبی و آشکارا در طراحی سایت خود قرار دهید. بیشتر توصیه میشود که این لینکها و دکمههای شبکههای اجتماعی را در بالای سایت، پایین و یا در امتداد کنارههای صفحه خانه/اصلی قرار دهید. همچنین میتوانید لینکها و دکمههای شبکههای اجتماعی را نیز در نوار مسیریابی سایت قرار دهید، که در آن صورت کاربران قادر خواهند بود تا از هر صفحهای در سایت، به شبکههای اجتماعی شما، متصل شوند.
رعایت نکتههای بالا سایت شما را با تغییرات مثبت روبهرو خواهد کرد که شیرینیاش را احساس خواهید کرد.
آیا چنین سایتی را می خواهید. برای سفارش طراحی سایت با ما تماس بگیرید. ما مشاوران صادق و امینی هستیم.
-
تعداد تشکر ها ازma-pedram به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2015 04:04
# ADS