سلام
من حدود 3 ماه پیش یه سرور اختصاصی گرفتم و روش direct admin نصب کردم.بعد از یه ماه کار باهاش دیگه تمدید نکردم و منقضی شد.اون زمان یه سری ایمیل ساختم با نام دامین قبلیم.یعنی من بعد از منقضی شدن دایرکت ادمین دامینم رو عوض کردم.الان می خوام ایمیل جدید با نام دامین جدیدم درست کنم . رفتم دوباره سراغ پنل دایرکت ادمینم و یوزر و پسورد رو زدم و وارد شد.مگر نباید غیر فعال بشه یا مثلا اجازه ورود نده؟ (1)
مساله دوم بعد از ورود رفتم سراغ قسمت webmail که از اونجا وارد پنل ایمیل ها بشم که The requested URL /squirrelmail was not found on this server. دایرکت ادمین وارد شد ولی این رو ارور داد.یعنی غیر فعال شده یا بخاطر تغییر دامین دیگه کار نمی کنه؟ امکانش هست که دوباره راه اندازی بشه؟ (2)
اگر آدرس ایمیلی بطور مثال contact@mydomain.com بوده باشه می شه کاری کرد که با یه تغییر بشه contact@newdomain.com. اگر بله میشه راهنمایی کنید که چه طوری؟یا یه لینک معرفی کنید که آموزش داده باشه؟ (3)
سوال آخر هم اینکه dns های سایتم رو تو سایت intodns.com چک کردم و دیدم این قسمت های تو عکس مشکل دارن ظاهرا.چطوری می تونم این ها رو برطرف کنم ؟ یا یه سرنج بهم بدید که چی رو سرچ کنم که بشه این ارور رو برطرف کرد؟ اصلا آیا چیز مهمیه که درستش کنم یا اگر نه که ولش کنم.الان سایتم مشکلی نداره (5)
خیلی ممنون