سلام
سایت فیلم راه انداختم دیروز ظهر.!!!
دیروز 5تا مطلب گذاشتم امروز 5تا ورودی گوگل داشت.
چقدرطول میکشه یک سایت فیلم به بازدید متوسط برسه؟
سایتم فیلم زبان اصلی هست،ف ی ل ت ر میشه؟بعدچندروز؟
سلام
سایت فیلم راه انداختم دیروز ظهر.!!!
دیروز 5تا مطلب گذاشتم امروز 5تا ورودی گوگل داشت.
چقدرطول میکشه یک سایت فیلم به بازدید متوسط برسه؟
سایتم فیلم زبان اصلی هست،ف ی ل ت ر میشه؟بعدچندروز؟
با سلام بیاین یاهو تا براتون کامل توضیح بدم.
دوست عزیز اگر سایت شما غیر مجاز هست هم از لحاظ قانونی به مشکل میخورید و هم از لحاظ شرعی .
اگر سایت مجاز باشه درسته بازدهیش یکم طول میکشه اما ارزش داره ( ف.ل.تر نمیشه و آدرس یکی هست و در گوگل به نفع شماست )
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
گفتم فیلم زبون اصلی نگفتم خلاف که
- - - Updated - - -
کسب درآمد از آپلود بوی چطور هست؟
واریز می کنند وقعا؟
به ازای هر دانلود محاسبه میکنه یا مثلا هر 1دلارکه بشه نشون میده
سایت فیلم درخواست بالایی داره و با توجه به ***** نبودن سایت میتونه بازدید بالایی داشته باشه چون سایر سایت ها اکثرا ***** هستند و کاربران چندین صفحه برای پیدا کردن یک سایت میرن.
شرعی ؟؟؟
شما خودتون به خودتون شک دارید دوست عزیز دلیل بر این نمیشه بقیه حق ندارن از فیلم های روز سینمای دنیا استفاده کنن
شما مشکلتون رو خودتون باید حل کنید
همچنین امیدوارم افرادی مثل شما وجود نداشته باشند تا بلکه امکان پیشرفت برای وب ایران فراهم بشه
هر جوابی هم میخواید بدید برای خودتون نگه دارید و به این جمله بنده فکر کنید :
با چاقو میشه آدم کشت و یا آدم رو نجات داد
بستگی داره دست کی قرار بگیره
در مورد فیلم هم نباید دست شما قرار بگیره
ولی دست خیلی ها میتونه قرار بگیره
موفق باشید
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
دوست عزیز به نظرتون چرا باید یک سایت فیلم ***** بشه ؟
حتما مشکل داره . ما الان سایت فیلم داریم داره قانونی کار میکنه و الان رتبش 200 ایران هست :|
دوست عزیز شما این رو جواب بدید قانون ما بر اساس اسلام نوشته شده و اگر چیزی غیر قانونی باشه جرم می باشد و از لحاظ اسلام مشکل داره ./
فیلم سینمایی هیچ مشکل نداره اما 80 درصد سایت هایی که ***** میشه ( فیلم بزرگ.سال می زارند )
آیا گذاشتن اینگونه فیلم ها گناه نداره شما فکر کنید این سایت در روز به 1000 نفر ( حد اقل حداقل ) اون فیلم رو بده چه بدبختی میشه.
بعدشم توجه کنید من گفتم سایت فیلم مشکل داره ؟ نخیر من گفتم سایت غیر مجاز ( غیر مجاز شامل : فیلم هایی که فراوان صحنه هست )
به نظرتون سریال های جدید رو ببینیم پیشرفت میکنیم ؟ خیر عزیز سریال جدید همش با هدف ایجاد میشه اولا داره حریم ها رو از بین میبره و ریشه فساد انسان رو به رشد می رسونه..امکان پیشرفت برای وب ایران فراهم بشه
پیشرفت یعنی چی ؟ پیشرفت اینه یک نفر فیلم ..... بزاره ما ببینیم حال کنیم ؟ نخیر کاملا تو اشتباهی پیشرفت نیست بلکه پسرفته ./////
اگر جوابی خواستید من درخدمتم تو یاهو نه اینجا ( چون خیلی خوشمزه تر میشی ) و اینجا مبحثش چیز دیگر هست
لطفا مواظب حرفتون باشید ./
استارتر عزیز توجه کنید من نگفتم سایت فیلم مشکل داره بلکه گفتم سایتون مجاز باشه برای خودتون ( بازدهی ) بهتره ولی نمیدونم بعضی ها بازاریاب شرین عسل هستن اینقدر خوشمزه و شرین شدن منظور ما رو بد میگیرن./
خدمت شما هم بگم پست شما ارجاع شد به مدیریت تا کاری که درست هست انجام بدهند.
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
عجب بدختیه گیرکردیما!!!
تواین تاپیک که بحث شد.
من گفتم هرکس نظرشو بده دست بدست هم سایت منو کنیم آباد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)