-
April 18th, 2015, 17:22
راهنمایی در مورد نصب هک...
سلام .
میخواستم هک مخفی کردن بخشی از مطالب که با زدن دکمه تشکر نمایان میشه رو نصب کنم ولی متاسفانه هرکاری میکنم فعال نمیشه !
کسی هست کمکم کنه و یکم معرفت بزاره بیاد با تیم ویور بهم بگه مشکلم کجاس و کجارو اشتباه میکردم !؟
همه آموزشهارو تو همه سایتها و انجمن ها زیرو رو کردم ولی موفق نشدم.....
Version vBulletin : 4.2.2
ویرایش توسط Arena : April 18th, 2015 در ساعت 17:45
-
-
April 18th, 2015 17:22
# ADS
-
April 18th, 2015, 20:39
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی در مورد نصب هک...
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
-
April 18th, 2015, 20:40
عضو انجمن
سلام
کاش این موردو توی وی بی ایران مطرح میکردین....
-
-
April 18th, 2015, 21:20
نوشته اصلی توسط
hostfire
سلام لینک هک؟
هک + فارسی ساز
صفحه پیوست اصلا برای من باز نمیشه...
نوشته اصلی توسط
mohammadali3517
سلام
کاش این موردو توی وی بی ایران مطرح میکردین....
والا توی وی بی ایران و وی کی بی طوری توضیح میدن که فقط خودشون میفهمن ! به نکات ریز و کلیدی و اصلی اصلا و ابدا اشاره ای نمیکنن....
برای همین ما که مبتدی هستیم فقط گیج میشیم !!!
البته تابلو که هدفشون اینه که در نهایت یوزر مجبور بشه درخواست خدمات با هزینه ازشون داشته باشه....
خودمون به خودمون رحم نمیکنیم ! جه توقعی از دیگران هست ؟ { انتظار داریم که مملکتمون پیشرفت هم داشته باشه }
-
-
April 20th, 2015, 15:44
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Arena
هک + فارسی ساز
صفحه پیوست اصلا برای من باز نمیشه...
والا توی وی بی ایران و وی کی بی طوری توضیح میدن که فقط خودشون میفهمن ! به نکات ریز و کلیدی و اصلی اصلا و ابدا اشاره ای نمیکنن....
برای همین ما که مبتدی هستیم فقط گیج میشیم !!!
البته تابلو که هدفشون اینه که در نهایت یوزر مجبور بشه درخواست خدمات با هزینه ازشون داشته باشه....
خودمون به خودمون رحم نمیکنیم ! جه توقعی از دیگران هست ؟ { انتظار داریم که مملکتمون پیشرفت هم داشته باشه }
در رابطه با سایر انجمن ها اطلاعاتی ندارم اما در رابطه با وی بی ایران ، خدمات غیر رایگان فقط برای کسانی که وقت رسیدگی به انجمن شود رو ندارند و یا به دنبال واگذاری انجمن شون به یک تیم هستند ارائه میشود ، هیچ وقت توسط کادر مدیریتی چنین پیشنهاداتی برای کاربران ارسال نشده و نخواهد شد و در صورتی که کاربران مایل باشند خودشون به مسائل رسیدگی کنن حتما توضیحات کامل در اختیارشون قرار داده میشه
. بارها و بار ها نمونه چنین خدماتی توسط تیم اصلی ارائه شده است که نمونه خیلی کوچک گفته بنده را از طریق لینک زیر میتوانید مشاهده بفرمایید :
http://www.vbiran.ir/thread91807.html
در صورتی که مشکل تون رفع نشده است از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید یا اگر تاپیکی ایجاد کرده اید لینک آن را ارسال بفرمایید تا بایکی از مدیران همین تاپیک هماهنگ کنم که به مشکل تون رسیدگی کنن
موفق باشید
-
-
April 20th, 2015, 22:47
نوشته اصلی توسط
abbas141
در رابطه با سایر انجمن ها اطلاعاتی ندارم اما در رابطه با وی بی ایران ، خدمات غیر رایگان فقط برای کسانی که وقت رسیدگی به انجمن شود رو ندارند و یا به دنبال واگذاری انجمن شون به یک تیم هستند ارائه میشود ، هیچ وقت توسط کادر مدیریتی چنین پیشنهاداتی برای کاربران ارسال نشده و نخواهد شد و در صورتی که کاربران مایل باشند خودشون به مسائل رسیدگی کنن حتما توضیحات کامل در اختیارشون قرار داده میشه
. بارها و بار ها نمونه چنین خدماتی توسط تیم اصلی ارائه شده است که نمونه خیلی کوچک گفته بنده را از طریق لینک زیر میتوانید مشاهده بفرمایید :
http://www.vbiran.ir/thread91807.html
در صورتی که مشکل تون رفع نشده است از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید یا اگر تاپیکی ایجاد کرده اید لینک آن را ارسال بفرمایید تا بایکی از مدیران همین تاپیک هماهنگ کنم که به مشکل تون رسیدگی کنن
موفق باشید
اینا که همش جنبه تبلیغاتی داره برای اینکه رنک سایتشون رو ببرن بالا !!!
تو همونجا بنده بارها و بارها اعلام کردم که اگر کسی هست که میتونه خودش انجام بده خصوصی بده !!!
فقط گفتن باید آموزشها رو دنبال کنی !!!
این تاپیک رو هیچ کدوم حاضر نشدن بهملینکشو بدن تا همونجا درخواست بدم....
کاربران یادشون نبود یا اطلاع نداشتن ! مدیرانشون که میتونستن بگن برو به این تاپیک و درخواست بده تا یکی بیاد مشکلاتتو بررسی و رفع کنه.....
اینجا هم داره میشه اسپم بازار !!!!!!!!!!!!
برای بار آخر درخواست دارم که اگر کسی توانایی حل مشکلات ویبولتین رو داره خصوصی ایدی بفرسته تا با تیم ویور باهم روش کار کنیم{ اگرم نمیتونید پس لطفا پست بیهوده ندین که برو اینجا برو اونجا }....
-