کانفیگ اولیه سرور رایگان انجام میشه
سی پنل رایگان در صورت درخواست
دایرکت ادمین رایگان در صورت درخواست
ارایه تمپلیت های اماده بصورت رایگان
این افر در حال حاضر موجود هست با 10 درصد تخفیف دایمی:
CPU: Intel Xeon E3-1245
RAM: 32GB
HDD: 2x HDD 3,0 TB SATA Enterprise
PORT: 1 Gbit/s bandwidth
Traffic: Unlimited
ماهانه: 159 تومان
از دیتاسنتر های redstation و xlhost و singlehop و hetzner و OVH و soyoustart و datashack میتونیم براتون مستقیم خرید کنیم بدون اضافه شدن 1 ریال کارمزد!!!
فقط کافیه لینک افر سرور مد نظرتون رو به ما بدید همین دقیقا خود قیمت دیتا سنتر رو دریافت میکنیم.
درخواست سرور از سویو استارت با مشخصاتی که در عکس گذاشتم ، رو دارم
همونطور که در تصویر مشخص هست قیمت سرور با مالیات ماهانه 49.20 یورو هست .
کسانی که قیمت یورو مناسب حساب میکنن و یا کسایی که حساب پی پال آمریکا دارن و مالیات براشون حذف میشه قیمت پیشنهادی خودشون رو در تاپیک اعلام کنن .
فقط خواهشی که دارم قیمت تمام شده بدید نه اینکه بعد از سفارش بگین فلان هزینه بابت پشتیبانی و یا از اینطور مسائل چون بارها دیده شده !
دسترسی کامل به روت و همچنین پنل تغییر مک آدرس آی پی رو هم میخوام .
پیشاپیش از همکاری شما صمیمانه متشکریم .
سلام
بدون مالیات میتونم براتون اوکی کنم اما تا ۶ ماه ۱۰ یورو هزینه ستاپ هر ماه میاد روش بعد از ۶ ماه ۱۰ یور هم حذف میشه و کلا ۴۰ یورو میشه
186 تومان تا ۶ ماه بعد از ۶ ماه ۱۰ یورو معادل ۳۷ تومان کم خواهد شد http://user.mihanuptime.com/
کافیه تیکت ارسال کنید برای اطلاعات بیشتر
ویرایش توسط speednet : April 19th, 2015 در ساعت 00:42
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762 http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
مبین هاست دات کام نماینده رسمی رد استیشن انگلستان ,
ارائه دهنده سرور اختصاصی و مجازی از رد استیشن انگلستان , هتزنر آلمان , او وی اچ فرانسه و او وی اچ کانادا , ایکسل هاست آمریکا, دیسنتک آمریکا ارائه دهنده سرور اختصاصی و مجازی از ایران (زیرساخت مرکزی - پارس آنلاین - تبیان )
با سلام و عرض ادب و احترام (از طرف شرکت مبین هاست) ارائه با کیفیت ترین سرور های مجازی از
درخواست سرور از سویو استارت با مشخصاتی که در عکس گذاشتم ، رو دارم
همونطور که در تصویر مشخص هست قیمت سرور با مالیات ماهانه 49.20 یورو هست .
کسانی که قیمت یورو مناسب حساب میکنن و یا کسایی که حساب پی پال آمریکا دارن و مالیات براشون حذف میشه قیمت پیشنهادی خودشون رو در تاپیک اعلام کنن .
فقط خواهشی که دارم قیمت تمام شده بدید نه اینکه بعد از سفارش بگین فلان هزینه بابت پشتیبانی و یا از اینطور مسائل چون بارها دیده شده !
دسترسی کامل به روت و همچنین پنل تغییر مک آدرس آی پی رو هم میخوام .
پیشاپیش از همکاری شما صمیمانه متشکریم .
در خدمتیم.
برای آگاهی از نرخ یورو تیکت بزنید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071