با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و کاربران عزیز این انجمن
از نظر شما بهترین درگاه از نظر امکانات.ارائه خدمات.پشتیبانی.کارمزد. و سایر.. کدام درگاه ایرانی میباشد؟؟
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و کاربران عزیز این انجمن
از نظر شما بهترین درگاه از نظر امکانات.ارائه خدمات.پشتیبانی.کارمزد. و سایر.. کدام درگاه ایرانی میباشد؟؟
با سلام
سایت های زیادی هستن
از جمله زرین پال که توی انجمن هم فعال هستن و از بهترین ها هستن که همکاری داشتیم و عالی عمل کردن
پارس پال و پی لاین و جهان پی هم هستن که باهاشون همکاری داشتیم وبازم عالی عمل کردن
خرید اسکریپت های بدون باگ تراوین با پشتیبانی
Phone: 09398533517
سایت های زیادی هست ولی بهترین جهان پی هست جدیدا امنیت بالا رفته و خوبی اینه به صورت پایا طی 1 ساعت تسویه میشه پی لاین و ... کلی دنگ و مکافات داره ولی بهترین جهان پی هست
زرين پال تنها جائی هست که به شما سرويس تسويه آنی و بدون کارمزد ارائه ميده.
همچنين USSD کد اختصاصی، اپليکيشن موبايل، کارت بانکی اختصاصی با نام و لوگوی زرين پال، امکان ايجاد چندين کيف پوا به منظور تفکيک درآمد هاتون، درگاه بانکی با نام و لوگوی سايتتون هم از قابليت های منحصر به فرد زرين پال هست.
ویرایش توسط samansystems : April 15th, 2015 در ساعت 00:09
مدت ها هست که از جهان پی استفاده میکنم و بسیار راضی هستم امکاناتی مثل پشتیبانی عالی و مشتری مدار - تسویه حساب در مدت نسبتا کوتاه - درگاه اختصاصی واقعی (برای بنده رایگان بود - بانک سامان) (توضیح میدم درمورد واقعی) - امنیت بالا ( استفاده از سیستم ورود دو مرحله ای رمز + اس ام اس روی موبایل (یا ارسال اس ام اس با موبایل به دلخواه کاربر) به صورت رایگان - سایت کاربر پسند با طراحی عالی - اعمال نظر پذیرنده در سیستم و .....
مدتی با سیباپال هم به صورت موازی با جهان پی و به صورت ازمایشی کار کردیم اما به دلیل مشکلی که احتمالا از سایت بنده بود(درجریان هستن) بعد از چند روز درگاه را قطع کردم که درحال بررسی هستم و احتمالا مجددا استفاده میکنم.
درمورد درگاه اختصاصی واقعی : پلاگینی که جهان پی و سیباپال دارند (برای اتصال به whmcs) به صورت بسیار حرفه ای هست و به این صورت است که هیچ نامی از سرویس دهنده در زمان رفت و برگشت نشان داده نمیشود و مستقیم از سایت خودتان وارد درگاه میشوید و از درگاه به سایت خودتان باز میگردید!!! یعنی وارد سایت واسطه نمیشوید و درست مثل یک درگاه مستقیم که از بانک میگیرید عمل میکند درضمن اسم سایت شما و لوگوی شما در درگاه به نمایش در میاید فکر کنم با json این مورد را نوشته اند به هرحال عالی است!!!
سیباپال انعطاف بیشتری در برابر قوانین نسبت به جهان پی دارد و جهان پی نسبتا سخت گیر است که البته خوب هم هست
به هرحال هر دو واقعا عالی هست!!!
موفق باشید
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
بدون کارمزد يعنی عدم کسر کارمزد نه از شما و نه از مشتری شما.
نه اينکه کارمزد از مشتری کسر بشه و بعد ادعا بشه بدون کارمزد هست.
يا اينکه برای واريز 500 تومان کارمزد شتاب يا هر عنوان ديگه ای کسر بشه.
همچنين تعهد زرين پال عدم کسر کارمزد تا زمانی هست که شاپرک کارمزدی رو اعمال نکنه و محدود به فصل بهار نيست.
سرويس های زرين پال منحصر به فرد و يکتا هستند
زرين کارت هم کارت بانکی متصل به شتاب هست که تنها در زرين پال ارائه ميشه.
https://www.zarinpal.com/zarincard
- - - Updated - - -
زرين پال اولين جائی بوده که درگاه پرداخت با نام و لوگوی سايت ها رو ارائه ميداده و ميده.
سايت های بزرگ ايرانی ازين سرويس زرين پال استفاده ميکنن که ميتونيد ليست اونها رو در قسمت پذيرندگان زرين پال مشاهده کنيد:
https://www.zarinpal.com/Merchants
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)