-
April 13th, 2015, 10:02
سايت هايي مثل cloudflar
سلام من يه سايت مثل كلود فلار ميخوام كه آيپي سرور و dns مخفي كنه در ضمن پولي باشه كه امنيت داشته باشه با اين تفاوت كه چون تو سرورم فايل كپي رايت ميزارم با يه نامه كلودفلار اطلاعات سرور براشون ميفرسته ميخوام سايتي باشه كه به هيچ وجه اطلاعات آيپي لو نده
-
-
April 13th, 2015 10:02
# ADS
-
April 13th, 2015, 10:49
عضو انجمن
پاسخ : سايت هايي مثل cloudflar
-
-
April 13th, 2015, 12:47
من تو سايتتون كلود نديدم سرور كه نميخوام بخرم گفتم كلود ميخوام
-
-
April 13th, 2015, 13:14
نوشته اصلی توسط
AliMH
من تو سايتتون كلود نديدم سرور كه نميخوام بخرم گفتم كلود ميخوام
درود
از این سایت استفاده کنید حالت رایگان و پولی هم داره میتونید دی ان اس و آییپی فیک بزنید
https://www.cloudflare.com
-
-
April 13th, 2015, 13:47
خب مهندس اگه فيك بدم اون وقت به سرورم وصل نميشه كه بخوام سايتمو باهاش بالا بيارم
-
-
April 13th, 2015, 13:51
-
-
April 13th, 2015, 14:07
يه سايت فيلم و سريال به زبان خارجي هست ميخوام آيپي مخفي بشه كه نتونن ريپورت بدن و سرور بسته نشه
-
-
April 13th, 2015, 14:16
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
AliMH
سلام من يه سايت مثل كلود فلار ميخوام كه آيپي سرور و dns مخفي كنه در ضمن پولي باشه كه امنيت داشته باشه با اين تفاوت كه چون تو سرورم فايل كپي رايت ميزارم با يه نامه كلودفلار اطلاعات سرور براشون ميفرسته ميخوام سايتي باشه كه به هيچ وجه اطلاعات آيپي لو نده
چیزی که شبیه کلودفلار و پولی و با امنیت میخواین اونم از دیتاسنتر قوی این هست فقط در ایران
http://central-hosting.com/cloud-protection.php
که به جرات میتونم بگم برابری میکنه با پلان های پولی کلودفلار
-
-
April 13th, 2015, 14:19
عضو انجمن
با تشکر از دوستان؛
البه این مورد را مد نظر بگیرید اگر سایت شما قانونی کپی رایت را رعایت نمی کند ما نمی توانیم کمک خاصی به شما بکنیم؛ چون سرور های ما در آمریکا می باشد و در صورت ریپورت نمی توانیم خلاف قوانین دیتا سنتر عمل کنیم.
موفق و سربلند باشید
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
-
April 13th, 2015, 15:53
عضو انجمن
دوست عزیز cloudflare و ... در هر صورت ایمیل های ابیوز را به دیتا سنتر ریپورت خواهند داد. در نهایت همه پیرو قوانین بین المللی هستند. اگر میخواهید مشکلی نداشته باشید باید به دنبال میزبانی در کشور های مثل چین باشید که مشکلی شدید با وارز بودن نداشته باشند.
-