-
April 12th, 2015, 21:13
عضو انجمن
مشکل دسترسی فایل ها و پوشه ها
با سلام و خسته نباشید٬
روی هاست یکی از دوستان قصد دارم اسکریپتی را نصب کنم. بعد از این که اسکریپت را در هاست آپلود می کنم٬ در قسمت نصب به علت سطح دسترسی فایل ها مراحل نصب انجام نمی شود٬ و حتما باید فایل های مورد نظر دارای دسترسی 777 شوند تا نصب انجام شود.
این در حالی است که بنده همان اسکریپت را در سایر هاست ها بدون مشکل و با دسترسی ؛ پوشه ها: 755٬ فایل ها 644 نصب می کنم. (این دسترسی ها به صورت خودکار تنظیم می شوند و نیازی نیست به صورت دستی تغییر دهم.)
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
-
-
April 12th, 2015 21:13
# ADS
-
April 12th, 2015, 22:17
پاسخ : مشکل دسترسی فایل ها و پوشه ها
اونجا suphpنصب بوده اینجا نیست.
همین تفاوت دومکان است.
ویرایش توسط ULTRAWEB : April 12th, 2015 در ساعت 22:21
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2015, 22:19
عضو انجمن
با تشکر از پاسختون٬ برای رفع این مشکل باید من کاری انجام بدم یا باید به مدیر هاست تیکت بزنم و چیزی بخوام؟
-
-
April 12th, 2015, 22:20
نوشته اصلی توسط
mojtaba05
با تشکر از پاسختون٬ برای رفع این مشکل باید من کاری انجام بدم یا باید به مدیر هاست تیکت بزنم و چیزی بخوام؟
بعضی جاها ممکن هست نخوان suphpنصب کنن و شماهم نیازی نیست حتما بخواین اینکارو کنین البته برای امنیبت بسیار بهتراست برای اینکارم مدیر سرور باید اینکارو انجام بده نه خود شما
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2015, 22:22
عضو انجمن
باید دسترسی فایل ه و پوشه ها حتما 777 باشند تا سایت کار کنه٬ هر ماژول جدیدی هم که به اسکریپت اضافه بشه باید فایل هاش دسترسی 777 داشته باشند٬ یعنی این نمی تونه مشکل مهمی باشه؟
با تشکر
-
-
April 12th, 2015, 22:26
نوشته اصلی توسط
mojtaba05
باید دسترسی فایل ه و پوشه ها حتما 777 باشند تا سایت کار کنه٬ هر ماژول جدیدی هم که به اسکریپت اضافه بشه باید فایل هاش دسترسی 777 داشته باشند٬ یعنی این نمی تونه مشکل مهمی باشه؟
با تشکر
برای تک سایت روی یک سرور مشکل مهمی نیست برای چندین سایت روی یک سرور و یک سرور شلوغ مطمپنا براتون دردسر ایجاد خواهد کرد.(مثالی میزنم برای مثال دوستت امده روی سرور خودش که سایت شماست و خودش بهت هاست داده اینجا
مهم نیست ولی اگر یک هاستینگ اشتراکی هست و شرکت هست مسلما براتون دردسر میشه یک روز.
-
-
April 13th, 2015, 00:40
عضو انجمن
با تشکر از کارب گرامی ultraweb به خاطر پاسخ هاشون٬ سایر دوستان نظری ندارند؟
-