-
April 12th, 2015, 09:47
عضو انجمن
آیا دیجیکالا عامل گران فروشی ها در ایران شده؟!
از وقتی که سایت دیجیکالا قدرت گرفت دیگه همه فروشگاه ها مبنای فروش خود رو بر اساس دیجیکالا قرار دادن و مثلا اگه شما یه لپ تاپ بخواید بخرید توی فروشگاه ها نمیگن قیمتش چقدره! دیجیکالا رو باز میکنن و میگن 100 تا 300 تومن زیر قیمت دیجیکالا بهمون میدن
دیروز رفته بودم یه ماشین ریش تراش بخرم مدل Panasonic ES-LF51 Shaver طرف سایت دیجیکالا رو باز کرد و گفت دیجیکالا با هزینه ارسال بهتون میده حدود 750000 اما من بهتون میدم 730000 (یعنی حدود 12-20 تومن زیر قیمت دیجیکالا) در حالی که قیمت اون ماشین 129 دلار هست! فروشگاه آمازرون
اگه دلار 4000تومان باشه: 129*4000=516000
واقعا نهادی نیست که روی این موارد نظارت کنه؟
واقعا فروشگاهی پیدا میشه که بتونیم تعدادی لوارم رو با قیمت منصفانه دلار ازشون خریداری کنیم؟
البته نمیخوام دیجیکالا رو زیر سوال ببرم. اما نمیشه از برخی موارد هم به راحتی گذشت و انتقاد نکرد (هر چند برخی از کالا ها هم با قیمت خیلی مناسب به فروش میرسه)
ویرایش توسط سیدرضا بازیار : April 12th, 2015 در ساعت 09:50
-
تعداد تشکر ها ازسیدرضا بازیار به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2015 09:47
# ADS
-
April 12th, 2015, 09:57
پاسخ : آیا دیجیکالا عامل گران فروشی ها در ایران شده؟!
-
تعداد تشکر ها ازLIAN2 به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2015, 09:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
LIAN2
گمرک رو در نظر نمی گیری؟
1- من قیمت فروشگاه آمازرون رو گفتم نه نمایندگی
2- حتی اگه 30٪ قیمت رو گمرکی بزنن باز هم قیمتش اینقدر نمیشه (با دلار 4000 تومان هم حساب کردم)
باز هم اگه میدونید دقیقا چقدر گمرکی میخوره بگید تا به پست اول اضافه کنم
-
-
April 12th, 2015, 10:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
از وقتی که سایت دیجیکالا قدرت گرفت دیگه همه فروشگاه ها مبنای فروش خود رو بر اساس دیجیکالا قرار دادن و مثلا اگه شما یه لپ تاپ بخواید بخرید توی فروشگاه ها نمیگن قیمتش چقدره! دیجیکالا رو باز میکنن و میگن 100 تا 300 تومن زیر قیمت دیجیکالا بهمون میدن
دیروز رفته بودم یه ماشین ریش تراش بخرم مدل
Panasonic ES-LF51 Shaver طرف سایت دیجیکالا رو باز کرد و گفت دیجیکالا با هزینه ارسال بهتون میده حدود
750000 اما من بهتون میدم
730000 (یعنی حدود 12-20 تومن زیر قیمت دیجیکالا) در حالی که قیمت اون ماشین
129 دلار هست!
فروشگاه آمازرون
واقعا فروشگاهی پیدا میشه که بتونیم تعدادی لوارم رو با قیمت منصفانه دلار ازشون خریداری کنیم؟
البته نمیخوام دیجیکالا رو زیر سوال ببرم. اما نمیشه از برخی موارد هم به راحتی گذشت و انتقاد نکرد (هر چند برخی از کالا ها هم با قیمت خیلی مناسب به فروش میرسه)
دقیقا شما اشتباه در نظر گرفتید 
ما زا چین امریکا و گه گداری ایتالیا لوازم ارایشی و لباس میاریم
اینجور لوازم 20 تا 50 % گمرک میخورن + جدا از گمرکی که میخوره یه هزینه کانتینر و 18 چرخ داره تا بیاد بره انبار که معمولا تو صالح آباده و از جلفا یا بندر بیاد حدود 2 تومن یه کانتینرش میشه که رو هر کدوم 10 تا 15 تومن کرایه راه میشه
از همهههههه ی اینا که بگذریم هزینه ی شیپ از آمریکا و کلا از اروپا قیمت های فضایی در میاد در هر شرایطی ! جنس 20 دلاری از آمریکا برای خود ما حدود 210.000 تومن میوفته تا برسه دستمون !!!
---------------------------------
اصلا برای قیمت گذاری این هارو مبنا قرار ندید چون لباس گوشی ریش تراش و همه اینها همشوووووووووووووون قاچاق وارد میشن و یک ریال ازین هزینه ها نمیخوره روش و دیجیکالا جو بدی ایجاد کرده !
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها ازhostfire به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2015, 10:19
عضو دائم
تلفن همراه خریدم از دیجیکالا از موبایل اصفهان و احمدآباد قیمت گرفتم بین 40 تا 120 هزار تومن قیمتشون بیشتر سایت دیجیکالا بود .
برای مودم هم اقدام کردم که بین 10 تا 30 هزار تومن خرید از دیجیکالا ارزون تر هست .
مهم تر خدمات تعویض و مشتری مداری هست و ارزش خرید داره .
-
تعداد تشکر ها ازasrhosting به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2015, 10:20
عضو انجمن
پس اگه گمرکی 50٪ باشه شما درست می فرمایید و باید اینجا رو هم حساب میکردم
-
-
April 12th, 2015, 10:27
مهندس جان اول اینکه ما جنس رو مستقیم وارد نمیکنیم و با واسطه میاد ایران
اون کشور های واسطه یک حق دلالی میگیرن
دوم اینکه گمرکی وجود دارد
سوم اینکه هزینه هم برای آوردن ، نگه داری ، خرابی های به وجود اومده هم هستش
حالا این مبالغ رو جمع بزنید
بعدش یک سود 20 تا 25 درصدی هم آخرش اظافه کنید
مطمئن باشید از اینی که هست کمتر نمیشه
یا حق
-
تعداد تشکر ها ازnetmelli به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2015, 10:54

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
دیروز رفته بودم یه ماشین ریش تراش بخرم مدل
Panasonic ES-LF51 Shaver طرف سایت دیجیکالا رو باز کرد و گفت دیجیکالا با هزینه ارسال بهتون میده حدود
750000 اما من بهتون میدم
730000 (یعنی حدود 12-20 تومن زیر قیمت دیجیکالا) در حالی که قیمت اون ماشین
129 دلار هست!
فروشگاه آمازرون
من فکر میکنم برعکس شده
یعنی عاملی شده که فروشگاه ها نمیتونن بالاتر از قیمت دی جی کالای رو بفروشن
ببنید دی جی کالا هیچ جنسی رو وارد نمیکنه یا ....
دیجی کالا هم مثل همه فروشگاه های سطح شهر اجناسش رو از توزیع کننده ها تهیه میکنه.
ولی فقط از توزیع کننه های مجاز و نمایندگی های رسمی مثل مادیران اواژنگ و...
مغاذه دار ها اصلا جا داشته باشه یه جنسو ۳-۴ برابرم می فروشن
ولی خوب (چون تجربه کار کردن داشتم اینجور جاهایی) جاها و شرکت های مثل دیجی کالا رو یه اصولی قیمت گزاری میکنن اول چون پابلیک هست قیمت هاشون باید طیق قوانین شرکت توزیع باشه قیمت گزاری بشه
و اینکه یه سیستم قیمت گزاری هم دارن مثلا سود ۱۰ تا ۳۰ درصد هست.
-
تعداد تشکر ها از asdadsdxz به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2015, 11:04
عضو انجمن
اشتباه میکنید دقیقا برعکسه
دیجیکالا جدیدا با وارد کننده های اصلی بطور مستقیم در ارتباط هست و جنس ها رو اینطوری تهیه میکنه(حالا چه قاچاق چه وارد کننده رسمی)
اگر هم میبینید که قیمت هاش هم مثل قدیم زیاد با بازار فرقی نداره به همین خاطر هست ! (در بعضی موارد حتی ارزون تر)
و از هر مغازه داری بپرسید صداش در اومده و میگه که دیجیکالا بازارشون رو خراب کرده چون یه جوری شده که همه معیارشون دیجیکالا شده و کسی نمیتونه جنسی رو با قیمت فضایی به مشتری بفروشه...(حالا اصل بودن جنس های دیجیکالا و اطمینان خرید و پشتیبان و مشتری مداری خوبشون بکنار)
و همین باعث شده که هم این فروشگاه پیشرفت خیلی خوبی داشته باشه و هم اون فروشنده هایی که سرمردم رو کلاه میزاشتن خیلی ضربه بخورن و دیگه نتونن به این راحتی سود های الکی بکنن
درسته که دیجیکالا هم بی عیب نیست و قطعا مشکلاتی داره اما خب برای خرید های بخصوص دیجیتالی مثل لپ تاپ و ... انتخاب خوبی هست...
ویرایش توسط tikweb.ir : April 12th, 2015 در ساعت 11:12
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
تعداد تشکر ها ازtikweb.ir به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2015, 11:35
در مورد قيمت توی آمازون که اون قيمت بدون گمرک هست. وقتی بياد ايران و گمرک بخوره قيمت عوض ميشه.
در مورد فروشگاه های فيزیکی هم اکثرا قيمتشون رو پايين تر از ديجی کالا ميزارن تا بتونن خودشون رو تو اين شرايط با ديجی کالا مقايسه کنن و به مشتری بگن ما داريم ارزونتر ميديم.
در نظر بگيريد اگر ديجی کالا نبود اين فروشنده ميتونست هر قيمتی رو به شما بگه. اتفاقا رشد ديجی کالا باعث شده خيلی از فروشنده ها از سود خودشون کمتر بزنن تا بتونن با ديجی کالا مقايسه کنن.
و مورد دوم و اصلی هم، کافی هست ازشون فاکتور رسمی بخواين. اون زمان 9 درصد ماليات ارزش افزوده رو روی قيمت اضافه ميکنن و قيمت تمام شده ميشه 795700
ديجی کالا داره ماليات ارزش افزوده رو کامل و درست پرداخت ميکنه.
اتفاقی که تو فروشگاه های کوچيک معمولا درست انجام نميشه و خيلی از فاکتور ها رد نميشه.
-