-
April 11th, 2015, 13:07
اخذ نمایندگی هاستینگ برای یک کشور آفریقایی
با سلام خدمت اساتید بزرگوار انجمن
با توجه به اینکه رشته تحصیلی بنده عمران میباشد اما به دلیل علاقه به دنیای وب و همچنین توانایی ثبت شرکت های مختلف در کشورهای افریقایی توریست پذیر قصد دارم به دنیای وب(طراحی سایت،پکیج های آموزشی،خدمات هاستینگ و...) هم نگاهی داشنه باشم،اینو بگم که از لحاظ مشتری مشکلی نخواهم داشت فقط فعلا قصد کامل کردن اطلاعات رو دارم و ان شالله با استخدام نیروهای متخصص(چون خودم اولا تخصصم چیز دیگه ای هست و دوما وقتشو ندارم) کار رو شروع خواهم کرد و برای شروع قصد اخذ نمایندگی این تخصصها رو دارم لذا از اساتید و دوستان میخواهم نظرات خودشون رو بگن و اگر هم کسانی علاقه به همکاری با بنده در این زمینه هارو دارن ودارای تخصص هستن(دارای خدمات هاستینگ و..) ویا به عنوان مشاور بنده در خدمتشون خواهم بود.
با تشکر
-
-
April 11th, 2015 13:07
# ADS
-
April 11th, 2015, 13:20
پاسخ : اخذ نمایندگی هاستینگ برای یک کشور آفریقایی
سلام بنده میتونم باهاتون همکاری کنم ، فقط زمینه های کاریتون رو مشحص کنید ...
در تماس باشید
-
تعداد تشکر ها از smhnw به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2015, 15:41
نوشته اصلی توسط
wryakamangar
با سلام خدمت اساتید بزرگوار انجمن
با توجه به اینکه رشته تحصیلی بنده عمران میباشد اما به دلیل علاقه به دنیای وب و همچنین توانایی ثبت شرکت های مختلف در کشورهای افریقایی توریست پذیر قصد دارم به دنیای وب(طراحی سایت،پکیج های آموزشی،خدمات هاستینگ و...) هم نگاهی داشنه باشم،اینو بگم که از لحاظ مشتری مشکلی نخواهم داشت فقط فعلا قصد کامل کردن اطلاعات رو دارم و ان شالله با استخدام نیروهای متخصص(چون خودم اولا تخصصم چیز دیگه ای هست و دوما وقتشو ندارم) کار رو شروع خواهم کرد و برای شروع قصد اخذ نمایندگی این تخصصها رو دارم لذا از اساتید و دوستان میخواهم نظرات خودشون رو بگن و اگر هم کسانی علاقه به همکاری با بنده در این زمینه هارو دارن ودارای تخصص هستن(دارای خدمات هاستینگ و..) ویا به عنوان مشاور بنده در خدمتشون خواهم بود.
با تشکر
با سلام
در هر زمیینه میتوانم راهنمائی و مشاور رایگان بدیم تا کمکی بشه برای شما
هر سوالی از این بابت دارید بهترین پیشنهاد ها و راهنمائی ها را پیشنهاد میکنیم
سوالات خودتان را پ.خ کنید تا راهنمائی کنیم
-
تعداد تشکر ها از tatnet به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2015, 15:51
سلام بنده میتونم باهاتون همکاری کنم ، فقط زمینه های کاریتون رو مشحص کنید ...
در تماس باشید
با سلام خدمت شما دوست عزیز
از اشنایی با شما خوشبختم لطفا پیشنهادهای خودتونو اعلام کنید،ببینید دوست عزیز کشورهای هدف ما کاملا کشش کار در زمینه وب را دارا می باشند و عملا هر کاری که الان تو ایران اشباع شده و در واقع دست زیاد شده (مثل خدمات هاستینگ)رو داره،پس شما میتونید به من پیشنهاد بدید که چه زمینه ای میتونه سود آور باشه وبرای شروع از خدمات هاستینگ گرفته تا طراحی وب و ...
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
tatnet
با سلام
در هر زمیینه میتوانم راهنمائی و مشاور رایگان بدیم تا کمکی بشه برای شما
هر سوالی از این بابت دارید بهترین پیشنهاد ها و راهنمائی ها را پیشنهاد میکنیم
سوالات خودتان را پ.خ کنید تا راهنمائی کنیم
سلام
بنده تازه عضو انجمن شدم و ظاهرا تا چند مدت نمیتونم پ خ ارسال کنم پس همینجا مطرح میکنم
بینید دوست عزیز کشورهای هدف ما کاملا کشش کار در زمینه وب را دارا می باشند و عملا هر کاری که الان تو ایران اشباع شده و در واقع دست زیاد شده (مثل خدمات هاستینگ)رو داره،پس شما میتونید به من پیشنهاد بدید که چه زمینه ای میتونه سود آور باشه وبرای شروع میشه انجامش داد از خدمات هاستینگ گرفته تا طراحی وب و ...
باتشکر
- - - Updated - - -
در ضمن اساتید بزرگوار بازار به اندازه کافی کشش داره که چندین شرکت همزمان به صورت جدا و یا در قالب یک تیم مشغول فعالیت بشوند.
-
-
April 11th, 2015, 15:54
ما میتونیم منابع مورد نظر (برای فروش هاست و ..) و سایت برای اینکار در اختیارتون بذاریم
تمامی کانفیگ های مورد نیازتون رو انجام بدیم و به شما مشاوره و ارائه ی راهکار بدیم
یک راه ارتباطی قرار بدید
-
تعداد تشکر ها از smhnw به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2015, 15:58
-
-
April 11th, 2015, 16:10
نوشته اصلی توسط
emperor3508
میشه بفرمایید کدوم کشور ؟
کنیا،تانزانیا،افریقای جنوبی و...
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
smhnw
ما میتونیم منابع مورد نظر (برای فروش هاست و ..) و سایت برای اینکار در اختیارتون بذاریم
تمامی کانفیگ های مورد نیازتون رو انجام بدیم و به شما
مشاوره و ارائه ی راهکار بدیم
یک راه ارتباطی قرار بدید
بنده نیاز به خصوصی سازی وردپرس و جوملا و ... با زبان سواحلی هم دارم به طوری که بعد از آموزش اینها هاستینگ های ما میزبانشان باشد.
با تشکر به زودی با شما در ارتباط خواهم بود
-
-
April 11th, 2015, 16:22
نوشته اصلی توسط
wryakamangar
با سلام خدمت شما دوست عزیز
از اشنایی با شما خوشبختم لطفا پیشنهادهای خودتونو اعلام کنید،ببینید دوست عزیز کشورهای هدف ما کاملا کشش کار در زمینه وب را دارا می باشند و عملا هر کاری که الان تو ایران اشباع شده و در واقع دست زیاد شده (مثل خدمات هاستینگ)رو داره،پس شما میتونید به من پیشنهاد بدید که چه زمینه ای میتونه سود آور باشه وبرای شروع از خدمات هاستینگ گرفته تا طراحی وب و ...
- - - Updated - - -
سلام
بنده تازه عضو انجمن شدم و ظاهرا تا چند مدت نمیتونم پ خ ارسال کنم پس همینجا مطرح میکنم
بینید دوست عزیز کشورهای هدف ما کاملا کشش کار در زمینه وب را دارا می باشند و عملا هر کاری که الان تو ایران اشباع شده و در واقع دست زیاد شده (مثل خدمات هاستینگ)رو داره،پس شما میتونید به من پیشنهاد بدید که چه زمینه ای میتونه سود آور باشه وبرای شروع میشه انجامش داد از خدمات هاستینگ گرفته تا طراحی وب و ...
باتشکر
- - - Updated - - -
در ضمن اساتید بزرگوار بازار به اندازه کافی کشش داره که چندین شرکت همزمان به صورت جدا و یا در قالب یک تیم مشغول فعالیت بشوند.
خوب اعلام کنیم
میخواهی در کشورهای افریقائی اقدام به فروش هاست طراحی و در کل خدمات وب را انجام بدی
اگر این کار را بخواهی انجام بدی خوب مشکلی نیست و خیلی راحت است
یاهو ایدی ما اینه tatpayamak بیائید کامل توضیح بدیم
-
-
April 11th, 2015, 16:25
عضو انجمن
در خدمتیم
قربان
میتوانید از طریق تیکت با ما در تماس باشید در صورت تایید همکاری دو جانبه شماره موبایل مدیران برای شما ارسال خواهد گردید تا ارتباط تنگاتنگ و 2 سویه ای داشته باشیم.
http://modiranhosting.ir/cp/
در پناه حق
مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی
-
-
April 11th, 2015, 16:52
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
در خدمتیم
قربان
میتوانید از طریق تیکت با ما در تماس باشید در صورت تایید همکاری دو جانبه شماره موبایل مدیران برای شما ارسال خواهد گردید تا ارتباط تنگاتنگ و 2 سویه ای داشته باشیم.
http://modiranhosting.ir/cp/
در پناه حق
با تشکر خدمت از ماست
اگه براتون امکان داره شرایط و توانایی هاتون رو اعلام بفرمایید
-