-
April 9th, 2015, 21:25
سرور مجازی ایران (ِDDOS Protect)
سرور مجازی ایران (اینترانت) احتیاج دارم با پشتیبانی قوی و قابلیت جلوگیری از Attack DDoS +80%
سرور بازی آنلاین . در حال حاضر روی بستر اینترانت در حال فعالیت اما از سمت آی پی ایران خانگی . شرکتی و VPS به گیم اتک وارد میشه
درخاست بالای 10.000 در ثانیه و Network بین 20 ~ 50 MB اشغال میکنه که صد درصد باعث اختلال در بازی میشه
مهمترین نکته همون دو مورد بالا هست به رنگ قرمز در مورد مقدار سرویس مورد نیاز و قیمت ها تماس میگیرم
شماره تماس بزارید در صورتی که نیاز منو میتونید برطرف کنید (دنبال راهکار نیستم فقط اگ میتونید پشتیبانی کنید اتک منو اطلاع بدید )
سرویس مورد نیاز
Ram +8GB - Cpu +4Ghz 4Core - BW +200GB/pm - HDD +100GB
پهنای باند آزاد بالای 100 Mb/ps تا 1Gb/ps
-
-
April 9th, 2015 21:25
# ADS
-
April 9th, 2015, 21:47
عضو دائم
پاسخ : سرور مجازی ایران (ِDDOS Protect)
نوشته اصلی توسط
needvps
سرور مجازی ایران (اینترانت) احتیاج دارم با پشتیبانی قوی و قابلیت جلوگیری از Attack DDoS +80%
سرور بازی آنلاین . در حال حاضر روی بستر اینترانت در حال فعالیت اما از سمت آی پی ایران خانگی . شرکتی و VPS به گیم اتک وارد میشه
درخاست بالای 10.000 در ثانیه و Network بین 20 ~ 50 MB اشغال میکنه که صد درصد باعث اختلال در بازی میشه
مهمترین نکته همون دو مورد بالا هست به رنگ قرمز در مورد مقدار سرویس مورد نیاز و قیمت ها تماس میگیرم
شماره تماس بزارید در صورتی که نیاز منو میتونید برطرف کنید (دنبال راهکار نیستم فقط اگ میتونید پشتیبانی کنید اتک منو اطلاع بدید )
سرویس مورد نیاز
با سلام و احترام
در زیرساخت شبکه روبینا سرور امکان ارائه سرویس اینترانتی به شما میباشد.
http://www.Roobinaserver.ir
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 9th, 2015, 22:29
نوشته اصلی توسط
needvps
سرویس مورد نیاز
با سلام ازا افرانت در خدمتیم
http://sevenvps.ir/cart.php
شماره تماس : 09383118237
-
-
April 9th, 2015, 23:04
عضو انجمن
دوست عزیز میتونم از شرکت شهراد باهاتون اسیاتک بهتون ارائه بدیم مطابق باتعرفه خوده شرکت و سرور اختصاصی بخرید بنفعتونه
-
-
April 9th, 2015, 23:13
با سلام
قابل ارائه هست
برای اطلاعات بیشتر تمس بگیرید : 09367770951
سایت در دست تعمیر هست
-
-
April 9th, 2015, 23:20
عضو انجمن
با سلام
پیشنهاد میکنم با فراسو تماس بگیرید سرور مجازی DDoS Protection دارن (توسط لینک فیزیک نظری) .
وب سایت : http://www.faraso.org
موفق باشید
-
-
April 9th, 2015, 23:45
نوشته اصلی توسط
SaMaN0861
با سلام
پیشنهاد میکنم با فراسو تماس بگیرید سرور مجازی DDoS Protection دارن (توسط لینک فیزیک نظری) .
وب سایت :
http://www.faraso.org
موفق باشید
تماس میگیرم میگه خارج تایم کاری
پرتال هم نمیشه تیکت داد Error 503
-
-
April 11th, 2015, 00:39
عضو انجمن
دوست من سرویی که می خواهید رو یقینا اگر بخواهم به عنوان یک مشاور بتون پیشنهاد بدهم در حالت سرور مجازی نمی توانید پیدا کنید و مطمن باشید اون چیزی که مد نطر دارید را نخواهید گرفت
سرویسی که شما می توانید در بهتین حالت داشته باشید این است که یک سرور اختصاصی بگیرید و یک فایروال هم در قبل از این نتورک قرار دهید
این تنها راهی هست که شما 100 درصد به هدفتون می رسید
مطمن باشید در سرور مجازی این سرویسی که می خواهید را نمی توانید داشته باشید
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2015, 00:53
عضو انجمن
سرور مجازی از ایران موجود هست .
میتونید قیمت هارو در www.fars7.com مشاهده کنید .
ولی در مورد حملات .. اطلاع دارید چه نوع حمله ای روی سرور انجام میشه ؟
با هزینه جدا شاید ( نمیگم 100%) بشه کاری کرد .
فوقش 1ماه تست هست .
در مورد موارد دیگه هم برای اینکه یک وقت پست اسپم محسوب نشه میتونید از طریق تیکت یا پ.خ در وب هاستینگ تالک موارد بهم اعلام کنید .
✪ ورود به فروشگاه فارس۷
✪ فروش ویژه VPS ایران = هاستینگ ,سرور دانلود ,سرور گیم و...
✪ Telegram ID : Fars7COM # Yah0o ID : G8W8 # Tell : 0919-188 88 49
-
-
April 11th, 2015, 02:30
نوشته اصلی توسط
mobinhost.in
دوست من سرویی که می خواهید رو یقینا اگر بخواهم به عنوان یک مشاور بتون پیشنهاد بدهم در حالت سرور مجازی نمی توانید پیدا کنید و مطمن باشید اون چیزی که مد نطر دارید را نخواهید گرفت
سرویسی که شما می توانید در بهتین حالت داشته باشید این است که یک سرور اختصاصی بگیرید و یک فایروال هم در قبل از این نتورک قرار دهید
این تنها راهی هست که شما 100 درصد به هدفتون می رسید
مطمن باشید در سرور مجازی این سرویسی که می خواهید را نمی توانید داشته باشید
اول از همه بهتون بگم با همون فایوال هم به هیچ عنوان هیچ شخص و شرکتی نمیتونه عدد 100% تضمین کنه
دوم اینکه مشکل از سمت vps یا vds یا سیستم کاملا اختصاصی نیست .بلکه مشکل اساسی پشتیبانی چون هیچ کس نمیتونه تمام وقت بشینه سرور بنده یا افراد مشابه رو مانیتور کنه تا در صورت مشکل برخورد بشه .چون هم وقت میخاد هم حوصله
وقتی میتونید با یک سایت پربازدید قرارداد ببندید یا برای آپلود و دانلود بدون هیچ دغدغه ای سرویس بفروشید چرا دردسر ؟
این مشکل اصلی همه هست حالا من به تمام شرکت ها یا اکثر شرکتها درخواست دادم و مشخصی شد اکثرا پذیرا نیستند و حدود 3 -4 شرکت درخواست قبول کردند که فعلا با یک کدوم قرار داد بسته و خرید انجام شده
تا این حد بهتون بگم که هاستینگ من به من گفت : از ارایه سرویس به شما دیگه معذوریم تا آخر امشب منتقل کنید . من چرا؟ : دیتاسنتر پیغام دادن از بس بلاک کردیم خسته شدیم
هزینه ک گرفته میشه نباید فقط سخت افزار در نظر گرفت هزینه پشتیبانی سرویس هم هست .هزینش بگیرید خدمات ارایه کنید
مشکل اینجاست عزیز من ... ممنون بابت پاسخ
-