سلام دوستان
حداقل رم و سی پی یو برای 80 سایت که حدود 75تای اونها شرکتی و با بازدید بسیار کم هستند حداقل رم و سی پی یو سرور مجازی مورد نیاز چقدر باید باشه؟
اون جند سایت هم بزرگترینشون روزانه بازدیدش 1000 نفر هست
ممنون
سلام دوستان
حداقل رم و سی پی یو برای 80 سایت که حدود 75تای اونها شرکتی و با بازدید بسیار کم هستند حداقل رم و سی پی یو سرور مجازی مورد نیاز چقدر باید باشه؟
اون جند سایت هم بزرگترینشون روزانه بازدیدش 1000 نفر هست
ممنون
پیشنهاد من به شما نمایندگی هست
از شرکت معتبر
اینجوری هزینه های اضافی هم ندارید
پیشنهاد من اینها هست
یک سرور اختصاصی ex40 آلمان حدودا 200 هزارتومان
یک عدد لایسنس سی پنل 50 هزارتومان-- برای ماشین مجازی البته
انجام کانفیگ مناسب شما حدودا 100 هزارتومان (برای بکبار )
با این حال باید مدیریت سرور رو خودتون انجام بدید یا به کسی بسپارید براتون انجام بده ولی خیالتون راحته از بایت سرور و امنیت اطلاعات
خودتون رو درگیر کارهای مدیریت سرور و پشتیبانی هاست نکنید. از یک جای معتبر هاست تهیه کنید و هزینه هم از شرکت های مربوطه بگیرید و مسئولیت این کار را به عهده دیگری بیاندازید.
گول نخورید ! سرور مجازی یا اختصاصی بگیر و configserver.com برو سرور یکبار کانفیگ کن تا 70 سال مشکل نداشته باش
باز میگم گول نخور
من زیر بار این حرف ها له شدم تا برسم به این نتیجه شما مثل من نشین
سلام
دوستان پاسخ شما زیاد به سوال من مرتبط نبودا !
بنده سوالم اینه که حداقل رم و سی پی یو مناسب که بتونه روی سرور مجازی 80 سایت را به خوبی جواب بده چقدر هست؟!
ممنون
با سلام و احترام
اگر سایت ها کاملا شرکتی هستند با توجه به تجربه ای که در سرورهای سازمانی داریم بدون شک رم 3-4 گیگ با 2 کور پردازنده
کاملا جوابگوی شما خواهد بود.
(سایت ها نباید بازدیدشان در حد سایت های شهرداری تهران و ... باشد مثلا تمام سایت ها در حد سایت شرکت خصوصی x و ... باشند چون سایت های ارگانی و سازمانی که معروف هستند مثل شهرداری ،مصارف به شدت بالایی دارند، نمونه سایت شهرداری تحت میزبانی روبینا سرور رم 24 و 8 کور پردازنده مصرف دارد و همینطور در حال افزایش روز افزون نیز میباشد چون زیرپرتال هر چند وقت اضافه میشود.)
باتشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام دوگیگ رم و یک سرور باهارد خوب براشون بسه ارادت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)