-
March 30th, 2015, 09:54
عضو جدید
-
-
March 30th, 2015 09:54
# ADS
-
March 30th, 2015, 15:37
عضو انجمن
پاسخ : چند مشکل در وردپرس
برای من که سالم لود میشه
کش و کوکی مرورگر رو پاک کنید
-
-
March 30th, 2015, 16:06
عضو انجمن
با درود و احترام.
قالب الان بدون موارد ذکر شده بالا میاد.
دوست گرامی این مشکل عمدتا به دو دلیل بوجود میاد : خطاهای کدنویسی چه در قالب و چه در افزونه (بصورت نادرتر رخ میده) - عدم هماهنگی بین قالب و افزونه ها (مشکل عمده).
گاه یک قالب مشکل دار رو نصب میکنید حتی استایل مدیریت وردپرس رو خراب میکنه.
این مشکل بیشتر به علت عدم هماهنگی قالب و افزونه هاست.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
-
March 30th, 2015, 16:44
سلام
برای من درست لود میشه و چسبیده .
اگه هنوز این مشکل رو دارین و مطمئن هستید که کش و کوکی مرورگر خودتون خالیه ، همه ی پلاگین رو غیرفعال کنید . بعدش یکی یکی فعال کنید و سایت رو چک کنید .
این دسته از مشکلات معمولا به خاطر افزونه ها هستن .
اگر باز هم درست نشد به خاطر w3 total هم میتونه باشه که فایل های CSS و JS رو کمپرس و بهینه میکنه . البته این کار پلاگین اشتباه نیست اما توی بعضی از قالب ها ( مثل قالب خودم ) تداخل به بار میاره واسه همین کلا قید این افزونه رو زدم .
-
-
March 30th, 2015, 16:46
عضو انجمن
سلام و عرض ادب.
اگر هنوز مشکل پابرجاست، یک بار از سیستم کاربری سایتتون خارج بشید و مجددا چک کنید.
-
تعداد تشکر ها از hamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2015, 19:39
عضو دائم
سلام
بله دقت داشته باشید که ممکنه تنها برای ادمین اینگونه باشه. چون کدهای بیشتری برای ادمین لود میشه.
ممکنه از افزونه و یا قرار دادن کدی در فایل فانکشن بوجود اومده باشه.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
April 6th, 2015, 00:15
درود
این مشکل به دلیل افزونه کش و gzip هست که نصب کردید و فایل ها را کم حجم می کنن. بسیاری از قالب ها با این دو افزونه و سایر افزونه های کش هماهنگی ندارن به همین دلیل این مشکل رخ می ده.
شما دوباره این افزونه ها را غیرفعال کن و قالب رو یک بار دیگه آپلود کن. به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.
موفق باشی
-