-
March 20th, 2015, 04:03
عضو انجمن
کمک برای خرید از سایت علی اکسپرس
دوستان میخوام از سایت علی اکسپرس خرید کنم اما برای خرید نیاز به واسطه قابل اعتماد دارم که سابقه کار با این سایت داشته باشه همم کارمزد خوبی بم بده
کسی میشناسید ؟
-
-
March 20th, 2015 04:03
# ADS
-
March 20th, 2015, 04:07
پاسخ : کمک برای خرید از سایت علی اکسپرس
سلام
چرا نیاز به واسطه دارید؟
مستقیم Door-to-Door براتون جنس ارسال می کنن ، نیاز به Identity Verification و... هم نداره ، با ایرانی ها هم مشکلی ندارند.
-
تعداد تشکر ها از LIAN2 به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2015, 04:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
LIAN2
سلام
چرا نیاز به واسطه دارید؟
مستقیم Door-to-Door براتون جنس ارسال می کنن ، نیاز به Identity Verification و... هم نداره ، با ایرانی ها هم مشکلی ندارند.
منظور از واسطه انجام پرداخت اینترنی است همم جاهای گفته شده که کالا رو به ادرس پی پال که پرداخت زده میشه میفرستند و ...
واسه همین نیاز به واسطه دارم که تجربه خرید از این سایت و مشکلات احتمالی هم داشته باشه
-
-
March 20th, 2015, 04:17
علی اکسپرس اصلا از پی پل برای درگاه پرداخت استفاده نمی کنه.
مشکل خاصی براتون پیش نمیاد.
چند روز پیش بنده یک خرید شخصی داشتم ، پرداخت هم از طریق Webmoney انجام شد و بدون مشکل هم سفارش تایید و برای ارسال کالا آماده شد.

نوشته اصلی توسط
mehrania
منظور از واسطه انجام پرداخت اینترنی است همم جاهای گفته شده که کالا رو به ادرس پی پال که پرداخت زده میشه میفرستند و ...
واسه همین نیاز به واسطه دارم که تجربه خرید از این سایت و مشکلات احتمالی هم داشته باشه
-
-
March 20th, 2015, 04:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
LIAN2
علی اکسپرس اصلا از پی پل برای درگاه پرداخت استفاده نمی کنه.
مشکل خاصی براتون پیش نمیاد.
چند روز پیش بنده یک خرید شخصی داشتم ، پرداخت هم از طریق Webmoney انجام شد و بدون مشکل هم سفارش تایید و برای ارسال کالا آماده شد.
اگه اشکالی نداره ای دی یاهوتون میدید یه سریع چیزارو باهاتون بهم بگید ؟
-