-
March 16th, 2015, 13:36
سوال : چگونه اجرا کردن یک اسکریپت سنگین در cpanel
سلام خدمت همه ی عزیزان
واقعیت امر من یک فایل پی اچ پی دارم که یک اسکریپت هست و میخوام اون رو اجرا کنم . ولی مشکلی که وجود داره اینه که این اسکریپت از زمان شروع تا پایان کارش شاید چند ساعت طول بکشه .
آیا راهی هست که بشه این رو اجرا کرد داخل سی پنل به همراه کنترل پنل لایت اسپید ؟
میتونم با اقزایش زمان تایم اوت پی اچ پی کل سرور فایل رو اجرا کنم ولی چون سایتم هم روی همین سرور هست نمیخوام که کل سرور رو دستکاری کنم
-
-
March 16th, 2015 13:36
# ADS
-
March 16th, 2015, 16:37
پاسخ : سوال : چگونه اجرا کردن یک اسکریپت سنگین در cpanel
فایل بصورت دستی اجرا می شود یا کرون جاب ؟
باید timeout لایت اسپید را عددی بسیار بالا بزارید
همچنین در php.ini تایم اوت رو زیاد کنید و اگر از suhosin استفاده می کنید مقادیر suhosin را نیز تغییر دهید ( افزایش چشم گیری ).
همچنین csf را غیرفعال کنید.
-
-
February 12th, 2016, 14:12
سلام
من یک پروسس سنگین دارم تو فروم که اجراش قطع میشه و ناقص میمونه. پروسس بازشماری امتیازات داده شده به پست های مختلفه. حدود 2.5 میلیون رکورد هست که برای پست هایی با ID های مختلف. امتیاز هر ID شمارش میشه جمع زده میشه.
قبلا به راحتی اجرا میشد اما الان قطع میشه و صفحه سفید میده. احتمالا تایم اوت میده. سرور هم دست خودمه کامل. میخواستم بپرسم مشکل از کجا میتونه باشه؟ کجا رو باید تنظیم کنم که این پروسس های سنگین اجراش قطع نشه؟
خیلی به اسکریپتش نمیتونم دست بزنم که تکه تکه اجرا بکنه.
max_execution_time و max_input_time و memory_limit رو هم افزایش دادم.
-
-
February 12th, 2016, 14:21
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
motahhari
سلام
من یک پروسس سنگین دارم تو فروم که اجراش قطع میشه و ناقص میمونه. پروسس بازشماری امتیازات داده شده به پست های مختلفه. حدود 2.5 میلیون رکورد هست که برای پست هایی با ID های مختلف. امتیاز هر ID شمارش میشه جمع زده میشه.
قبلا به راحتی اجرا میشد اما الان قطع میشه و صفحه سفید میده. احتمالا تایم اوت میده. سرور هم دست خودمه کامل. میخواستم بپرسم مشکل از کجا میتونه باشه؟ کجا رو باید تنظیم کنم که این پروسس های سنگین اجراش قطع نشه؟
خیلی به اسکریپتش نمیتونم دست بزنم که تکه تکه اجرا بکنه.
max_execution_time و max_input_time و memory_limit رو هم افزایش دادم.
صد در صد ارور داره اما تا موقعی که ارور مشخص نشه نمیشه گفت از چیه ممکنه execution time کم میاره یا ...
-
-
February 12th, 2016, 20:11
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
صد در صد ارور داره اما تا موقعی که ارور مشخص نشه نمیشه گفت از چیه ممکنه execution time کم میاره یا ...
خب از کجا تشخیص بدم مشکل از کجاست؟ max_execution_time رو 30 بود اما این کمتر از 5 ثانیه قطع میشه. یعنی مموری کم میاره؟
-