-
August 5th, 2010, 19:27
-
تعداد تشکر ها ازOnline24 به دلیل پست مفید
AftabHosting, Ahmad110, Aria, Doublex, farsihost, fastdata, GigaByte, HOSSEIN1242000, info_dlsong, iranwebwork, JATHIYA, link, merci, nasa_de, putty, RezaFH, rn4j1m1, s.khazaei, Saati, shervin114, srashedian, TukaNet, uptime
-
August 5th, 2010 19:27
# ADS
-
August 5th, 2010, 20:09
عضو دائم
پاسخ : بانک اطلاعاتی جالب از دیتاسنتر ها ، در کشورهای مختلف...
سایت خوبی هست ولی مشکل اینجاست که برای ما ایرانی ها این اطلاعات فایده و ارزشی نداره
نه اینکه قصد بد کردن پست شما رو داشته باشم ولی مواردی که برای کاربرای ایرانی مهم هست
هیچ جا دسته بنده نشده ! بنده یک بار تاپیک زدم که دوستان با هر دیتاسنتری کار کردن اطلاعات
و مشخصات رو بزنند تا یک تاپیک جامع تشکیل بشه ولی ... طبق معمول خبری نشد ! اما تا یکی
درخواست خرید 100 مگ هاست میکنه دوستان 50 تا آفر رنگارنگ میدن ....
به هر حال ممنون
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2010, 20:23

نوشته اصلی توسط
tukanet
سایت خوبی هست ولی مشکل اینجاست که برای ما ایرانی ها این اطلاعات فایده و ارزشی نداره
نه اینکه قصد بد کردن پست شما رو داشته باشم ولی مواردی که برای کاربرای ایرانی مهم هست
هیچ جا دسته بنده نشده !
این سایت رو باید در حد یک فهرست کاربردی بدونیم !
ولی با این حال مثلا من دنبال یک دیتاسنتر در کارولینای شمالی گشتم ، لیستی پیدا کردم ...
Colocation Charlotte - Data Center Map
در این لیست نام دیتاسنتر های موجود + پروفایل هایی از اونها + نام سایتشون رو پیدا کردم .
( ضمن اینکه این سایت امکان جستجو کردن در گوگل رو در رابطه با اون دیتاسنتر به من داد )
مثلا دیتاسنتر Caro رو ببینید ...
میبینید که اطلاعاتی درباره ی مکان این دیتاسنتر و اطلاعات کلی در مورد سخت افزار و شبکه اون هم به من داد !!!
از این جا به بعد دیگه من حداقل اسم یک سرویس دهنده ( دیتاسنتر ) رو میدونم و میتونم خودم تحقیقات رو ادامه بدم
* برای این کار هم این سایت جستجو در Google رو در پایین این صفحه به من پیشنهاد میکنه !!
درنتیجه : این سایت کاملا کاربردی هست !
-
-
August 5th, 2010, 20:51
عضو دائم
ببنید این اطلاعات رو میشه با یک سرچ ساده داخل گوگل هم بدست آورد !
ولی نکته اصلی این هست که وقتی یک مشتری قصد خرید از دیتاسنتری رو داشته باشه این اطلاعات فقط 10% نیاز رو جوابگو هستند
برای مثال ، هیچ سایتی در مورد مدت زمان پاسخگویی دیتاسنترها به تیکت اطلاعاتی به کاربران نمیده ! یا سایتی نیست که داخلش
ذکر شده باشه فلان دیتاسنتر به ایران خدمات میده یا نه !
به نظر من این موارد هستند که واقعا کاربردی هستند و باید کسی یا کسانی حمت به خرج بدند و چنین اطلاعاتی رو دسته بندی کنند
پس نتیجه سایت مذکور کاربردی نیست
ویرایش توسط TukaNet : August 5th, 2010 در ساعت 20:53
-
-
August 5th, 2010, 20:57
-
-
August 5th, 2010, 21:07
عضو دائم
یک مورد دیگه ، برای مثال شما این صفحه رو ببنید ! نتایج جستجو باید لیستی از دیتاسنتر های آلمانی رو به ما بده
در حالی که اکثر دیتاسنترهایی که خدمات هاستیگ سرور ارائه میکنند در این لیست جای نگرفتن مثل گیگا ، هتزنر ، نت دایرکت و ...
-
-
August 5th, 2010, 23:41
سلام
این سایت بیشتر به درد افرادی میخوره که میخوان سرویس دهنده (بخصوص کولوکیشن) رو بر اساس شهر پیدا کنند. توی آمریکا کاربرد زیادی داره.
توی ایران هم کاربرد داره ولی یک نکته اینکه شاید 50 درصد شرکتهای ارایه دهنده سرور اختصاصی اسم دیتاسنترشون با اسم شرکت یکی نباشه.
-
تعداد تشکر ها ازgoldstar به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2010, 11:46
عضو انجمن
به نظرم این آمار میتونه برای اشنایی و همون بحث لوکیشن مفید باشه
اما بهتره که به قول دوستمون کسانی که با دیتا سنتر های مختلف کار کردن نظرشون رو بنویسن و به این ترتیب یک تاپیک جامع در مورد حقیقت کار دیتاسنتر ها داشته باشیم.اطلاعاتی که تجربی بدست اومده باشند خیلی برتر از اطلاعات آماری هستند
-
تعداد تشکر ها از hamnafas به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2010, 13:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamnafas
اما بهتره که به قول دوستمون کسانی که با دیتا سنتر های مختلف کار کردن نظرشون رو بنویسن و به این ترتیب یک تاپیک جامع در مورد حقیقت کار دیتاسنتر ها داشته باشیم.اطلاعاتی که تجربی بدست اومده باشند خیلی برتر از اطلاعات آماری هستند
من موافقم
-
تعداد تشکر ها ازaalireza439 به دلیل پست مفید