سلام دوست عزیز خسته نباشید.اگه دوست داشته باشید من قالب سایتتون رو ردیفش میکنم با هزینه ای کم.
در ضمن اگه به دنبال قالب برای سایتتون هستید.که قالب ساده ای نباشه .و حرفه ای باشه. این قالب زیر بهتون پیشنهاد میکنم.

قالب تجاری پردیس طرح بهبود یافته قالب پارسیان که مورد استقبال بسیاری از مدیران وب فارسی قرار گرفت منتشر می شود . این قالب با در نظر گرفتن تمامی موارد مورد استفاده یک سایت تجاری راه اندازی شده است . بخش اصلی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس طراحی شده است تا شما با استفاده از افزونه های سو بتوانید سایت خود را بیشتر در موتور های جستجو بهینه سازی تر کنید . بخش فروش و مشتریان برای سیستم whmcs طراحی شده است.
در قالب وردپرس بخش های نظیر :
– بخش ورود کاربران
این بخش هماهنگ شده با سیستم whmcs است و می بایست لینک این بخش را جایگزین نمائید .
– بخش معرفی کوتاه از خدمات شما
اطلاعات مختصری از تعداد مشتریان / اپتایم سرورهای شما / حداکثر زمان پاسخگوی و سال های فعالیت شما را به مشتریانات نشان دهید …
– بخش پیشنهاد شگفت انگیز
با طراحی منحصر به فردی این بخش آپدیت شده و می توانید هر مدت زمان مشخصی یکی از محوصلاتتان را بصورت ویزه به فروش برسانید برای تنظیمات تایمر از مسیر زیر اقدام فرمائید :
– بخش ثبت دامنه
این قسمت به پرتال whmcs شما اتصال دارد در هنگام جستجو پسوند های مختلف دامنه … این بخش نیز می بایست به ادرس پرتال شما تغییر مسیر یابد .
– بخش پلن های سایت
معرفی کوتاه و کلی از تمامی خدمات شما که بصورت زیبائی طراحی شده است و می توانید به بخش های مورد نظر مثل برگه هایی که قالب پلن برای آنها طراحی شده است یا پرتال whmcs مستقیما متصل کنید .
– بخش نظرات مشتریان
این بخش به صورت تصادفی ۴ نظر را به همراه آواتار نمایش می دهد .
– بخش اخبار و اطلاعیه ها
نمایش اخبار و اطلاعیه های شما که از طریق کد خبر خوان از سیستم whmcs نمایش می یابد ف مقدار پیش فرض عدد ۵ است .
– پانوشت سایت :
این بخش نیز با طراحی و ایده ی جدید سعی بر ارائه ی دسترسی هرچه سریع تر و بهتر و کارآمد تر لینک های مهم و کاربردی از خدمات شما خواهد بود .
بخش ارتباط با ما شامل سه ایتم ارتباطی و مهم خواهد بود که می بایست برای این بخش ها راه های ارتباطی در نظر بگیرید.
بخش خبرنامه سایت که از طریق جمع آوری ایمیل مشتریان می توانید به منابع بزرگی از ایمیل های مشتریانی که با ارسال اخبار و اطلاعیه های سایت در حال و آینده موجبات تجارت خود را گسترش دهید .
بخش شبکه های اجتماعی نیز در ارتباط بهتر شما و مخاطبانتان که امروزه بسیار مورد توجه قرار می گیرد به شما کمک خواهد نمود .
در صورتی که قالب بالا را میخواهید یا اینکه میخواهید قالب ساده خودتان را درست کنید پیام بدهید.
با تشکر