نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: درخواست همکاری برای راه اندازی سایت کمک مالی به محک (لطفا راهنمایی کنین)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض درخواست همکاری برای راه اندازی سایت کمک مالی به محک (لطفا راهنمایی کنین)

سلام به دوستای خوبم ...
    مطمئنم هممون محک رو میشناسیم ..
    مطمئنم هممون دوست داریم و از خدامونه که به محک کمک کنیم
    منتها وضع مالی خیلی هامون جوریه که نهایتا از عهده ی خودمون بر میایم . و متاسفانه چیزی برای کمک به محک یا هر جای مشابه نمیمونه ...
    اما تاحالا فکر کردین که دریا با همه ی بزرگیش فقط و فقط از چند تا قطره تشکیل شده ؟؟ حالا مهم نیست که از 9 تا قطره یا 999999999999999999 تا قطره ... از قطره بودن قطره چیزی کم نمیشه ... پس چرا ما نتونیم قطره قطره جمع کنیم برای کمک ؟؟؟

اره خیلی هامون نداریم 100 هزار تومن پول بدیم به محک .. 100 تومن که هیچی شاید وضع مالیمون جوری باشه که 20 تومن هم نتونیم بدیم ... خودم یه وقتایی تو زندگیم بوده که 10 تومن هم برای غیر خودم نداشتم .... اما دیگه هرچقدر وضع مالیمون بد باشه 500 تک تومن رو که داریم ؟؟؟ 250 تومن که رو داریم ؟؟ به نظرتون اگه نفری مثلا 500 تومن کمک کنیم فایده ای نداره ؟؟ بذارین یه مثال بزنم

فرض به اینکه سایت چند ماهی فعال باشه و با معرفی و ... دست به دست بچرخه و 1000 نفر کمک کنن
    1000 ضرب در 500
    میشه 500.000 تومن
    میشه نیم ملیون تومن
    باورتون میشه ؟؟
    من و شما فقط 500 تک تومن دادیم حتی از شارژ هزارتومنی هم کمتر .. اما همچین مبلغی نصیب بچه های محک میشه ...
    برای همین میخوام دست به کار شم برای این موضوع

اما به کمک بچه های برنامه نویس احتیاج دارم که کمکم کنن. مهم ترین نکته ی این پروژه دلی بودنشه . یعنی دنبال دوستی ام که به عنوان نقشش توی کمک این کارو رایگان برام انجام بده . همون طور که من سهمم رو با هاست و دامین و قالبی که از جیب خودم میذارم قبول میکنم

از مبلغ های واریز شده ی دوستان حتی یک ریال هم به من یا کس دیگه ای نمیرسه و تماما برای محک واریز میشه

اعتماد سازی هم فکر نکنم نیاز باشه چون فکر نمیکنم هیچ پولی تو دنیا حروم تر از حق بچه های یتیم یا محکی باشه که من یا امثال من قصد سواستفاده از اسمشون رو داشته باشیم خدایی نکرده
    .
    .

چیزی که من میخوام یه چیز ساده اما پیچیدست ..

قالب سایت یه همچین چیزیه به همین سادگی که حالا من روش مانور میدم خوشگل و شکیل میشه :

منتها چیزی که من میخوام اینه که مبلغ کمک شده تا اخرین لحظه رو نشون بده که از اینجاش سر در نمیارم که باید چجوری انجامش بدم

پرداخت آنلاین رو با پی لاین یا جهان پی راحت میشه انجام داد اما اینکه این موجودی واریز شده رو نشون بده رو اصلا نمیدونم چجوری باید نمایشش داد

کسی هست که بتونه کمکی کنی ؟؟ پلاگینی اسکریپتی هر چی که باشه فرقی نداره

فقط تنها موضوع مهم اینه که میزبان پول ها سایت های معتبری مثله پی لاین یا جهان پی یا پارس پال باشن همین

امیدوارم کسی کمکم کنه .. مرسی

(احیانا اگه کسی بود که از پس اینکار بر میومد اما حاضر نبود مجانی اینکارو کنه خب مبلغ پیشنهادیشو بده ببینم از عهدم بر میاد یا نه مرسی)

2. تعداد تشکر ها از mahak_mahak به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)