سلام
مدتی پیش تاپیکهای برای جلوگیری از اسپمر وجود داشت که یا حذف شدن یا به نتیجه مطلوبی نرسید
بیشتر از 1 ساله این آدرس ایمیل ukcrms@yahoo.co.uk و با نام Ali Piran بعنوان یک مشتری فرضی به دهها دامنه ثبت شده از ما اسپم ارسال میکنن
بطور مثال : سلام من از سرویسی که تهیه کردم راضی نیستم یه شماره تماس ارسال کنید یا مثلاً شماره پشتیبانی آقای X حالا یه اسمی ارسال کنید خرید دارم
مشخصه با این روش ناشیانه در حال تکمیل بانک ایمیل مشاغله که بعدها ایمیلهای اکتیو و فعال هر صنف رو دسته بندی کنه و با قیمت نجومی در اختیار هزاران نفر قرار بده
جدا از بحث سوء استفاده از خدمات رایگان ایمیل یاهو جهت کسب منافع شخصی این روش واقعاً آزار دهندس مثلاً یکی از سایتهای ما صنعت هیدرولیک هست و مکاتبات 100% خارجی داریم و ایمیلهای این اسپمر بی فکر همانند پیام بازرگانی هر چند روز یکبار دریافت میشه
تمام هاستها Cpanel هستن ابتدا خواهش میکنم روشی برای جلوگیری از دریافت ایمیلهای این شخص اعلام بفرمایید و برای پیگیری یا گزارش به یاهو دقیقاً باید چه کاری انجام بدم ؟ مثلاً دیدید یه سروری اسپم ارسال میکنه دیتاسنتر Abuse میفرسته و حتی پورتهای ایمیل رو میبندن یا سرور رو ساسپند میکنن الان من باید به چه بخشی و آدرسی از یاهو گزارش این اسپمر رو بدم ؟