سلام دوستان
من از سرويس ٢ مگابايت مخابرات استفاده ميكنم اوايل بسيار خوب بود اما حدود ١ ماه است كه نه اپ استور اپل را باز ميكند و نه عكس هاي اينستاگرام در حالي كه تمامي وب سايت ها را بدون مشكل باز ميكند ، لطفا براي حل مشكل من راهنماييم كنيد .
سلام دوستان
من از سرويس ٢ مگابايت مخابرات استفاده ميكنم اوايل بسيار خوب بود اما حدود ١ ماه است كه نه اپ استور اپل را باز ميكند و نه عكس هاي اينستاگرام در حالي كه تمامي وب سايت ها را بدون مشكل باز ميكند ، لطفا براي حل مشكل من راهنماييم كنيد .
اینستاگرام ارور 404 میده ؟
درود
بنظر مشکلتون دی ان اسی هست ، دی ان اس روی اینترنتتون تنظیم کنید احتمالا مشکلتون حل خواهد شد.
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
با پیلتر شکن تست کردید؟
درود
عذر میخوام دیر پاسختون رو میدم ، از این تاپیک ایمیلی برای من ارسال نشد و نفهمیدم که نیازمند کمک هستید.
برای تنظیم دی ان اس کافیه از network connection روی interface که باهاش به اینترنت یا وای فای متصل هستید راست کلیک کنید و properties رو بزنید ، سپس روی ipv4 دوبار کلیک کنید و تیک use the following dns server address رو بزنید و دی ان اس هایی که میخواید رو روش تنظیم کنید و همه پنجره ها رو ok بزنید.
با اینکار دی ان اس دلخواه شما روی کامپیوترتون تنظیم میشه و احتمالا مشکلتون هم حل میشه.
خرید آنلاین ویندوز 10 لایسنس اورجینال با قیمت نمایندگی
Yahoo! : Liuxnet / Email: support@liuxnet.com / TELL: +60 147 - 354750
ارائه خدمات مالی و ارزی به کاریران پارسی زبان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)