با سلام
بنده نیاز به یه پنل ریسلری ثبت دامنه های خارجی هستم با این شرایط :
1- پشتیبانی و پاسخگویی مناسب ( لااقل در یاهو یا اس ام اس در زمان های مناسب پاسخگو باشند ، تیکت دادن و صبر کردن برای پاسخگویی به تیکت اصلا به درد من نمی خوره )
2- قیمت مناسب و پایین در زمینه ثبت کلیه پسوند های پر کاربرد مانند .com .net .biz .org .us .in( قیمت بالا به درد من نمی خوره ، پس خواهشا پیشنهاد ثبت دامنه با قیمت حتی 27 تومن هم ندید )
3- پنل تون لطفا ریسللو باشه ( علت اش در پایان ذکر میشه )
4- امکانات پنل تون کامل و باز و رایگان باشه ( اختصاصی ) در واقع تغییرات نیاز به اجازه از نماینده بالا دستی نداشته باشه ( مثل جا به جایی دامنه ، تغییرات دی ان اس ، .... )
5- شارژ و انتقال دلار به پنل معرفی شده ،مقرون به صرفه باشه ( دلار قیمت بالا جهت ثبت دامنه فایده و سودی نداره )
6- نیازی به ثبت نام و ثبت دامنه در سایت اصلی تون نیست ، صرفا زیرمجموعه شدن در پنل اصلی تون در ریسللو و قیمت نهایی ثبت دامنه به دلار و تبدیل اون به ریال مهمه
7- قابلیت تمدید با همین حدود قیمت ثبت هم خیلی مهم هست
حالا علت این درخواست ها
بنده روزانه اقدام به ثبت دامنه رنک دار میکنم که معمولا بلافاصله یا حداکثر بعد از یکی دو روز این دامنه ها منتقل میشه به شخص ثالث
بنا بر این قیمت ثبت دامنه برای من بسیار مهمه چون قیمت نهایی فروش من رو خیلی کاهش میده و مشتری از من راضی تر خواهد بود
انتقال ها باید باز و رایگان باشه چون عملا مشتری های من مایل نیستن که زیر مجموعه شخص ثالث یا حتی خود من باشند و اکثرا دوست دارند دامنه به پنل شخصی خودشون ( حالا در هرجا ولی در ریسللو ) منتقل بشه
پنل اختصاصی و کامل رو هم برای همین مسائل ذکر کردم
چون اگه بخوام مثلا دامنه ای رو 25 تومن ثبت کنم و سپس برای انتقال هم مبلغ دیگه ای ایجاد بشه باعث افزایش بی فایده در قیمت نهایی دامنه میشه!
و این که برای انتقال بخواد هماهنگی یا هر گونه کسب اجازه ای باشه ، عملا باعث اتلاف وقت و انرژی چه برای من چه برای مشتری و چه برای شخص خدمات دهنده خواهد بود
الان هم دارم از پنل نمایندگی ریسللو یکی از عزیزان فعال در اینجا استفاده میکنم ، علی رقم علاقه 2طرفه ای که وجود داره و سرویس ویژه ای که ایشان برای من قائل شده اند ( چه از لحاظ پشتیبانی، چه نرخ دلار،چه امکانات دیگر و مهربانی و مهارت خودشان) ، منتها ایشان بر اساس اهداف و سیاست کاری شون ، میخوان گزینه انتقال رو از سرویس شون حذف کنن که عملا بنده نمیتونم از خدمات عالی که دارند،بهره برداری لازم رو داشته باشم
اجبارا دامنه هایی هم که فعلا در این پنل باقی مانده، با هماهنگی ایشان باید هرچه سریعتر به پنل جدید منتقل بشه
برای حساب مالی هم بنده در فواصل معین به حساب معرفی شده شما به ریال وجه واریز کرده و در پنل به صورت دلار تحویل میگیرم که زیاد مزاحم کسی نباشم
در پایان خواهشمندم نکات بالا رو مد نظر داشته باشید، چون تک تک اونها برای من و کارم بسیار بسیار مهمه و اگه حتی در یکی از این موارد ضعفی باشه عملا همکاری نمیشه کرد
منتظر پیشنهاد شما عزیزان هستم