-
October 12th, 2014, 15:06
عضو انجمن
ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
ویرایش توسط penfulmega : July 14th, 2015 در ساعت 00:57
دلیل: آپدیت
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
-
تعداد تشکر ها ازpenfulmega به دلیل پست مفید
ahmadjafarian, AhoraAzizi0098, alkapon, Arna, birmusical, ecomax, emadian, m.ahmadi, mamadco, Mr.Pouria, riping, sor
-
October 12th, 2014 15:06
# ADS
-
October 14th, 2014, 23:54
پاسخ : ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
از ایشون یک دامین خریدم خیلی سریع تحویل دادن(انی) پشتیبانی عالی خیلی راضی هستم
-
تعداد تشکر ها از studio.sabz به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2014, 15:52
عضو جدید
پاسخ : ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
دامنه .کام خریدم...
راضی بودم...
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از Rshaak به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2014, 16:00
ممنون از برخورد شما 2 دامنه دریافت شد
به دوستان هم معرفی کردم
یه سوال داشتم 2 ساله و 5 ساله ثبت میشه کرد ؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از ecomax به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2014, 03:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ecomax
ممنون از برخورد شما 2 دامنه دریافت شد
به دوستان هم معرفی کردم
یه سوال داشتم 2 ساله و 5 ساله ثبت میشه کرد ؟؟؟
بله لطفا تیکت بدید تو سایت
با تشکر از دوستان
- - - Updated - - -
آپدیت راه های تماس
- - - Updated - - -
فروش ادامه دارد
نمایندگی ارائه می شود
ویرایش توسط penfulmega : October 17th, 2014 در ساعت 01:47
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
-
-
October 19th, 2014, 09:14
عضو جدید
با سلام و خسته نباشین، من یه دامنه دارم و میخواستم انتقال بدم به پنل شما ، هزینه اضافی هم میخواهین ؟، در ضمن یک ماه فرصت دارم که تمدیدش کنم ، تو این مدت میتونم یا دیر کردم؟
-
-
October 19th, 2014, 12:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AmirVPS
با سلام و خسته نباشین، من یه دامنه دارم و میخواستم انتقال بدم به پنل شما ، هزینه اضافی هم میخواهین ؟، در ضمن یک ماه فرصت دارم که تمدیدش کنم ، تو این مدت میتونم یا دیر کردم؟
سلام
دوست عزیز ریسلو بوده ؟ بله می تونید به صورت رایگان انتقال بدید
در سایت ثبت نام کنید و تیکت بدید
بله می تونید خواستید با پ خ یا یاهو بنده در ارتباط باشید
بتینا هاست
-
-
October 21st, 2014, 18:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeed1988m
تایید میشن پشتیبانی عالی
ممنون لطف دارید
فروش ادامه دارد
بتینا هاست
-
-
October 21st, 2014, 18:50
-
-
October 21st, 2014, 18:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamra
com
چند ؟
23850
در این لینک تمامی قیمت هارو می تونید ببینید
جستجوگر دامنه - بتینا هاستینگ
نمایندگی هم ارائه میشه
بتینا هاست
-