درود
رسانه سانگ کده به فروش می رسد
تاریخ تولد سایت : 89/11/22 بوده است
یعنی چیزی حدود 4 سال است که استارت خورده
تا خرداد پارسال جز برترین ها بودش ولی سه ماه تابستون پارسال بسته بود که موجب افت بازدید و ... شد از مهر پارسال تا به الان سایت روش کار شده و خیلی خیلی بازدید و مطالب گذاشته شده
حدود 8 هزار مطلب داره
شامل 120 تا سریال
موزیک ویدئوی ایرانی و خارجی
موزیک ایرانی و خارجی
فیلم و کنسرت
عرضم به حضورتون حدود 2 ترابایت فایل در سرور آپ شده به همراه آرشیو خوانندگان ایرانی بر حسب حروف الفبا
به تازگی سئو انجام شده توسط سئو روز که ورودی رو به 300-400 در روز رسونده و بیشتر داره میشه
قابل توجه دوستان که سایت چیلتر میشه
تا پارسال خرداد 117 تا دامین جیلتر کرده بود از مهر تا یک ماه پیش حدود 40 تا ir و از اون موقع به بعد هم 3 تا .com
قالب سایت نسخه 1160 قالب فروشی چهارده هستش البته با اماکانات جدید که هزینه جدا برداشته است
مثل آخرین ارسال های انجمن وی بی ، منوی فول آرشیو کشویی ، آخرین ارسال ها به صورت اسلایدر در هدر سایت
که حدود 120 ت هزینه شد کلا با قالب
انجمن هم فعال هستش با بیش از 38 هزار کاربر و 8 هزار پست و ... که ویبی می باشد
بازدید روزانه سایت حدود
1000-1500 آیپی
و 4000 - 6000 بازدید هستش
و کاملا هم واقعی هستش
خدایی سایت خوبی هستش کمی دیگر روش هزینه کنید بهترین نتیجه رو میگیرید + اینکه دلیل فروش هم کمبود وقت به دلیل مرحه 3 دانشکده پزشکی هستش که کل وقتم رو پر کرده
قیمت پیشنهادی والا من نمی خوام خیلی بالا بگم ولی یه چیزی میگم که حداقل این همه هزینه که کردم برام یه چیزی بمونه
خدا شاهده الان 250 ت پول سرور و هاست در ماه داده میشه + 120 قالب که داده شده + 300 ت پول سئو
قیمت پایه من 500-600 هست حالا اگه شما قیمت بهتر یا کمتری مد نظر دارید اعلام کنید خوشحال میشم به توافق برسیم
در ضمن یک قالب اختصاصی کد شده توسط شرکت نو نگار هم هدیه داده میشه ( قالب قبلی رسانه سانگ کده )
ارادت مند مدیریت سانگ کده
- - - Updated - - -
up