-
عضو دائم
كسب در آمد!
سلام
يكي دو لينك باكس دارم كه بازديدشون حدودا سر جمع 30 هزار ميشه (گاهي بالاتر گاهي پايين) و توشون سيستم كليكي گذاشتم!
روزانه 40 تا 70 كليك داره و ميشه بين 2000 تا 3500 تومن...ماه پيش سر جمع شد 80 تومن...شده يك درآمد راحت و بي دردسر برام 
تاپيك زدم،ازتون بپرسم به نظرتون با اين بازديد و سطح كليك برم سمت همكاري در فروش يا همين كليكي بمونم؟ چون خيلي وقت پيش ها رفتم سمت همكاري در فروش 4 روز گذشت هيچي نخريدند!يك بارم خريد كردند اينقدر تو ارسال سفارش لفتش دادند كه طرف پشيمون شده بود!
ولي از طرفي اكثر سايت هاي پر بازديد دارن با همكاري در فروش كار مي كنند...
ممنون ميشم نظرتون رو بدونم.
-
-
July 6th, 2010 14:47
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : كسب در آمد!

نوشته اصلی توسط
hello
سلام
يكي دو لينك باكس دارم كه بازديدشون حدودا سر جمع 30 هزار ميشه (گاهي بالاتر گاهي پايين) و توشون سيستم كليكي گذاشتم!
روزانه 40 تا 70 كليك داره و ميشه بين 2000 تا 3500 تومن...ماه پيش سر جمع شد 80 تومن...شده يك درآمد راحت و بي دردسر برام

تاپيك زدم،ازتون بپرسم به نظرتون با اين بازديد و سطح كليك برم سمت همكاري در فروش يا همين كليكي بمونم؟ چون خيلي وقت پيش ها رفتم سمت همكاري در فروش 4 روز گذشت هيچي نخريدند!يك بارم خريد كردند اينقدر تو ارسال سفارش لفتش دادند كه طرف پشيمون شده بود!
ولي از طرفي اكثر سايت هاي پر بازديد دارن با همكاري در فروش كار مي كنند...
ممنون ميشم نظرتون رو بدونم.
ماشا الله درآمد . به نظر من بمون همون کلیکی .
-
تعداد تشکر ها از CYB3R به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
توصيه خاصي ... چيزي كسي نداره؟تجربه مفيد از كار با سيستم هاي كليكي يا همكاري در فروش و ... ؟
-
-
عضو دائم
به زودی باطل میشید!! هم از طرف مخابرات و بچه های ساماندهی و هم از طرف دوستان کلیکی!! فکر میکنی واقعا بهت هر ماه اینقدر پول میدن؟ هزار تا بهانه میارن تقلب کردید و فلان و بسال و... بعدش هم یک ایمیل به بچهه های ساماندهی و... خلاص!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
-
-
-
تعداد تشکر ها از Ali-718 به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
™StarHost
این ادرس باکستو میتونی بدی ببنیم
هوس کردم یک لینک باکس بزنم با سیستم مجیک

البته تاپيك رو برا تبليغات باكس نزده بودم،تو تاپيك فروشش تقريبا همين جزييات رو ذكر كردم و اينجا خواستم كه در مورد تبليغات خودم بيشتر اطلاعات كسب كنم 
آدرس مشخصات اسكريپت :
سیستم جامع و هوشمند افزایش آمار مجیک لينك باكس هوشمند مجيك -- راهنمای خرید اسکریپت سیستم افزایش آمار هوشمند مجیک
آدرس لينك باكس :
سیستم جامع و هوشمند افزایش آمار مجیک لينك باكس هوشمند مجيك
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
™StarHost
این ادرس باکستو میتونی بدی ببنیم
هوس کردم یک لینک باکس بزنم با سیستم مجیک

طمع کار بچسب هاست فروشیتو..
-
-
عضو انجمن
-
-
July 6th, 2010, 23:05
عضو دائم
فقط يك نفر جواب سوال من رو داد!بين اين همه وب مستر با بازديد سايت هاي بالا كسي در اين زمينه ها تجربه اي نداره؟ بگين بابا
-