با سلام
دوستانی که تا به حال تجربه راه اندازی سرور ترکیبی رو داشتن لطفا کلیه مراحل رو آموزش بدن ائم از وصل کردن سرور Mysql به سرور و ...
با سلام
دوستانی که تا به حال تجربه راه اندازی سرور ترکیبی رو داشتن لطفا کلیه مراحل رو آموزش بدن ائم از وصل کردن سرور Mysql به سرور و ...
بنده جهت راه اندازی سرور میزبانی نیاز دارم با کنترل پنل Cpanel
دیدم که برخی همکاران از جمله پرشین هوایز این کار رو انجام دادن .
سرور mysql رو میشه به صورت ریموت متصل کرد چیزی که بیشتر از همه ذهن منو مشغول کرد اینه که چطور دی ان اس سرور و میل سرور رو میشه در سرور مجزا قرار داد
▌ ||SKYNETWORK . Since 2010||▌
Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense
vMware vExpert
سلام
کافی هست یک MySQL Server ایجاد کنید سپس دسترسی root برای آی پی سرور WWW تان ایجاد بفرمائید.
داخل کنترل پنل cPanel امکان استفاده از External Database Server مقدور هست و تنظیمات خیلی پیچیده ای ندارد.
دوستان عزیز توجه بفرمایید نحوه اتصال سرور مای اس کیو ال رو میدونم اون دو مورد رو میخوام (دی ان اس سرور و میل سرور)سرور mysql رو میشه به صورت ریموت متصل کرد چیزی که بیشتر از همه ذهن منو مشغول کرد اینه که چطور دی ان اس سرور و میل سرور رو میشه در سرور مجزا قرار داد
▌ ||SKYNETWORK . Since 2010||▌
Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense
vMware vExpert
بنده هم نگفتم ارتباطی دارند :|این موارد هیج ارتباطی به دیتابیس سرور ندارند عزیز
هنگام نصب اسکریپ ها و CMS ها باید آدرس mysql رو وارد کنید
مثلا mysql.host.com یا هر آدرسی که براش تعیین میشه و خوپتون دلخواه ست میکنید که این مورد هم یک a Recrd ساده هست و جیز خاصی نیست
گفتم چطور میشه سرور دی ان اس و سرور ارسال و دریافت دیگه رو یه سرور مجزا قرار داد
- - - Updated - - -
بزارید واضح تر بیان کنم
نحوه ساخت سرور مای اس کیو ال و اتصال آن ( این مورد رو میدونم)
نحوه ساخت سرور ایمیل و اتصال آن (ارسال و دریافت ایمیل توسط سروری دیگر انجام شود)
نحوه ساخت سرور دی ان اس و اتصال آن ( فکر میکنم لزومی به ساختش نباشه)
لطفا اگه کسی دقیق تر می تونه راهنمایی کنه؟
پوزش از اینکه پست قدیمی آپ میشه اما واسه خیلی ها سواله خوب!!!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)