-
April 26th, 2009, 18:40
آموزش مدیریت سرور لینوکس ( مبتدی )
ضمن سلام و خسته نباشید خدمت همگی
من خواستم اگر امکانش هست شرایطی فراهم کنید تا در این تاپیک پیرامون مدیریت سرورهای لینوکس بحث بشه. اینکه مثلا از زمانی که سرور از دیتاسنتر خریداری میشه چه کارهای اولیه ای باید روش صورت بگیره و همچنین طریقه کار با ssh
ممنون
-
-
April 26th, 2009 18:40
# ADS
-
April 26th, 2009, 20:18
پاسخ : آموزش مدیریت سرور لینوکس ( مبتدی )

نوشته اصلی توسط
hrdn
ضمن سلام و خسته نباشید خدمت همگی
من خواستم اگر امکانش هست شرایطی فراهم کنید تا در این تاپیک پیرامون مدیریت سرورهای لینوکس بحث بشه. اینکه مثلا از زمانی که سرور از دیتاسنتر خریداری میشه چه کارهای اولیه ای باید روش صورت بگیره و همچنین طریقه کار با ssh
ممنون
دوست عزیز اگر تو بخش آموزش ها برید هم آموزش اس اس اچ و منیج و ... برای وی پی اس و حتی سرور اختصاصی هم وجود داره!
:sorcerer:
موفق و پیروز باشید.
-
-
April 26th, 2009, 20:35

نوشته اصلی توسط
pizoul
دوست عزیز اگر تو بخش آموزش ها برید هم آموزش اس اس اچ و منیج و ... برای وی پی اس و حتی سرور اختصاصی هم وجود داره!
:sorcerer:
موفق و پیروز باشید.
والا من قبل از زدن تاپیک جستجو کردم چیزی ندیدم. من برای سرور اختصاصی میخواستم. میشه لینکشو بدید؟
-
-
April 26th, 2009, 21:45
همین بخشی که تاپیک رو باز کردی یه چکی بکن...
http://webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=6
-
-
April 26th, 2009, 22:08
مدیر کل
شما نصب مد خاصی مورد نظرتون هست؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
April 26th, 2009, 22:09
به نظرم به صورت عمومی و کلی گفتن!
-
-
April 27th, 2009, 13:39

نوشته اصلی توسط
طاهرنژاد
اگه پست قبلی بنده رو بخونید عرض کردم قبل از زدن تاپیک جستجو کردم. اگر میدونید در این مورد تاپیک هست لطفا لینک تاپیک رو بدید نه بخش.

نوشته اصلی توسط
m4$t3r
شما نصب مد خاصی مورد نظرتون هست؟
نه ، ببینید من از پایه مشکل دارم. یعنی هنوز حتی بلد نیستم این دستورات لینوکس رو کجا وارد کنم.
-
-
April 27th, 2009, 13:49
خوب دوست من وقتی شما کلا اون بخش رو آموزش هاشو مطالعه کنید میتونید اطلاعات زیادی کسب کنید!
قرار نیست اینکه اول چیکار کنید دوم چیکار کنید بعدش چیکار کنید رو کسی بنویسه! چون هر کسی با توجه به کاری که میخواد با سرور انجام بده مدیریتش میکنه. آموزشا رو یه نگاه بندازید و هر کدومش فکر میکنید نیازتون هست رو استفاده کنید.
مدیریت سرور یه کار کلیشه ای نیست که بگی همه یه جور مدیریت میکنن پس یه آموزش جامع بشه در موردش داد...
-
-
April 27th, 2009, 13:51

نوشته اصلی توسط
hrdn
یعنی هنوز حتی بلد نیستم این دستورات لینوکس رو کجا وارد کنم.
کلمه " putty " رو سرچ کنید. داخل انجمن هم نوشته شده در موردش... تو همون بخشی که معرفی کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :flowers:
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2009, 14:07

نوشته اصلی توسط
طاهرنژاد
کلمه " putty " رو سرچ کنید. داخل انجمن هم نوشته شده در موردش... تو همون بخشی که معرفی کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :flowers:
لطف کردین. چه تفاوتی بین putty و ssh هست؟ و برای یک مدیریت خوب کدومش پیشنهاد میشه؟
لینک دانلود نرم افزار SSH هم میشه لطف کنید؟
-