با سلام
من خواستم از میهن نیک نمایندگی بگیرم گفت تا یه مدتی نام میهن نیک هم می خوره توی اطلاعات دامین بعدش می تونید تغییر بدید که من اصلا اینو نمی خوام
کسی هست نمایندگی کام و ... و آی آر بده که همه چیز اون دست خودم و بنام خودم باشه؟
ممنون
با سلام
من خواستم از میهن نیک نمایندگی بگیرم گفت تا یه مدتی نام میهن نیک هم می خوره توی اطلاعات دامین بعدش می تونید تغییر بدید که من اصلا اینو نمی خوام
کسی هست نمایندگی کام و ... و آی آر بده که همه چیز اون دست خودم و بنام خودم باشه؟
ممنون
یک پیغام خصوصی ارسال کردم خدمتتون
شما اگه 200 تومن خرج کنی بهترین جا به اسم خودتون میتونید دامن داشته باشیدnet منم این مشکل بالایی رو دارم منم میخوام
200 تومن هم دامین ثبت کنید در اینده
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
من می تونم نمایندگی دامنه به شما بدم.
پیغام خصوصی...
با سلام و درود ، بنده می توانم به شما نمایندگی رسمی دامین با نام خودتان سرویس دهم و نیازی به هزینه اولیه هم نیست . جهت اطلاع بیشتر می توانید با مشخصات زیر تماس بگیرید :
ایمیل : domain@novinserver.com
نمایندگی هم از دایرکتی ( Reseller Club ) هست و به شما یک کنترل پنل اختصاصی نمایندگی می دهیم که با شارژ ان به راحتی خودتان می توانید دامین ثبت کنید و به مشتریان خود پنل کاربری تقدیم کنید و ... :kiss:
ویرایش توسط NovinServer : May 24th, 2012 در ساعت 00:46
این دوستانی که به شما نمایندگی میدن برخلاف خواسته ای که شما دارید همه چیز را در اختیار دارند و به دامنه هایشما دسترسی دارند بهترین راه حل را m4$t3r دادند 200$ بدهید تا همه چیز در دست خودتون باشد و بعد همون 200$ رو دامین هم بخرید
آی آر که متفاوت از این هست
موفق باشید
با سلام ، این نمایندگی رسمی خود reseller club هست که می بایست 199 دلار پرداخت کنند بعد هر دامنه 9.94 دلار !
این پنلی هم که ما به ایشون می دهیم همه چیز دست خودشان است و ما فقط اگر بخواهد شارژش می کنیم ! اگر هم که پی پال داشته باشه که خودشان می کنند ! تازه ما به نمایندگان خود 9 دلار حساب می کنیم ( 9000 تومان )
من خودم چندین نماینده دامنه دارم ! همه پول واریز می کنند منم به اندازه پول واریزی بهشون دلار می دهم ان ها هر چی بخواهند به اندازه پول دریافتی ثبت می کنند . مانند پنل اصلی نمایندگی ...
:oops:
تمام حرف های شما ولی ایشون گفتند:
بحث اینجاست آیا شما به دامنه های نماینده ها دسترسی دارید یا نه ؟همه چیز اون دست خودم و بنام خودم باشه؟
بنده دسترسی دارم اما کاری ندارم !
همه مشخصات و .... به نام خود ایشان هست ! حتی هنگامی که دامنه برای مشتری ثبت می کنند به نام شرکت خودشان می افتد نه شرکت نوین سرور !
همان طور هم که گفتم بنده فقط شارژ انجام می دهم کاری اصلا به چیزی ندارم ......... !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)