شرکت لحظه الکترونیک نماینده فروش دیتا سنتر بزرگ IWEB کانادا در ایران
تماس با ما Lahzeh Electronic Co. - پشتیبانی
شرکت لحظه الکترونیک نماینده فروش دیتا سنتر بزرگ IWEB کانادا در ایران
تماس با ما Lahzeh Electronic Co. - پشتیبانی
با دليل و مدرك حرفهاتون را اثبات برسونيد كه 4 روز ديگه كسي نياد براتون حرف در بياره
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
دوست عزیز حرف زدن و حرف در آوردن که مهم نیست
شما در سایت CCIE Lab Training | Routing and Switching - Voice | Internetwork Expert سرور انتخاب کنید و زمان تحویل و قیمت رو هم سوال کنید همین کار رو اینجا هم بکنید !! اختلاف رو ببینید و سرویس رو تحویل بگیرید
ویرایش توسط lahzeh : August 16th, 2008 در ساعت 11:03
سلام
چون فروم تازه راه افتاده بچه ها هنوز آشنایی کامل رو با همدیگه ندارند
از محمد جان هم درخواست میشه اگه ادرس یا شماره تلفن یا هر چیز ارتباطی دیگه میتونند در اختیار بچه ها بزارند تا بچه ها اشنایی پیدا کنند
در ضمن باید بگم محمد مدیر شرکت لحظه دیتاسنتر ایرانی هست
با تشکر از همه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
سلام
آیا شرکت Iweb شما را به عنوان نماینده معرفی می کند ؟
لطفا در مورد Iweb بیشتر توضیح دهید . من خیلی دوست دارم در مورد این دیتا سنتر بیشتر اطلاعات داشته باشم . مثل تعداد سرور که در آن میزبانی می شود . چند نفر کارمند دارد و چقدر پهنای باند دارد و ....
با تشکر
سلام
آیا شرکت Iweb شما را به عنوان نماینده معرفی می کند ؟
لطفا در مورد Iweb بیشتر توضیح دهید . من خیلی دوست دارم در مورد این دیتا سنتر بیشتر اطلاعات داشته باشم . مثل تعداد سرور که در آن میزبانی می شود . چند نفر کارمند دارد و چقدر پهنای باند دارد و ....
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)