سلام
وقتی سرور ارتقا داده میشه و بکاپ سایت ما برگردونده میشه سایت وردپرس ما بهم می ریزه 1.پیوندهای یکتا به حالت پیشفرض قرار می گیره 2.تو هر صفحه فقط یک پست قرار می گیره 3.افزونه جلالی از کار می افته
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
سلام
وقتی سرور ارتقا داده میشه و بکاپ سایت ما برگردونده میشه سایت وردپرس ما بهم می ریزه 1.پیوندهای یکتا به حالت پیشفرض قرار می گیره 2.تو هر صفحه فقط یک پست قرار می گیره 3.افزونه جلالی از کار می افته
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
میشه اظلاعات بیشتر بدید
چطوری ارتفا دادید کلا php سرور عوض شده؟
پیوند های یکتا و اینا htaccess هست
کلا بعد از انتقال و .. یک بار دیگه باید تنظیم بشه
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
یه بار هم این اتفاق برای من افتاد
یادم نمیاد دقیقا چجور حل کردم ولی فک کنم یه چیزو به مدیر سرور گفتم عوض کنه
و دوباره بک آپو بش دادم
تجربه ثابت کرده ظاهر سازی حرام خوری رو راحت میکنه...این اینماد ها کشکه ؟
1- مشکل پیوند یکتا از سمت .htaccess می باشد. یکبار بر روی دیفالت قرار دهید و سیو کنید سپس بر روی پیوند یکتای مورد نظرتان ست کنید.
2- مشکل از سمت قالب شماست نه سرور!
3- افزونه جلالی شدیدا به دیتابیس و سرور ضربه خواهد زد(البته تنظیمات ساعت و تاریخ سرور نیز باید درست باشد.)
موفق باشید.
دقیقاً بفرمایید چه مواردی از سرور را ارتقا ؛ آپگرید فرموده ایید تا بتوان شما را بهتر راهنمایی کرد.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
ممنون از همه دوستان
litespeed رو از 4 به 8core افزایش داده شده - سی پنل و فقط سایت من این مشکل رو داره زمان ارتقا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)