نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: نیاز به سرمایه گذاری و شریک مالی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن w.h.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    277 پست

پیش فرض نیاز به سرمایه گذاری و شریک مالی

سلام.دوستان قصد راه اندازی یک شبکه تلوزیونی اینترنتی رو دارم.هزینه ابتدایی کار حدود 550000 تومن در میاد که برای گسترشش هزینه بیشتری نیاز هست.البته قصد گسترش توی شش ماه اول رو ندارم و هزینه ای هم نیاز نیست.تضمینی ندارم که درآمد قطعی باشه ولی با توجه به نبود چنین سایتی در دنیا و یا کمبودش برای فارسی زبانان تصمیم به اه اندازیش گرفتم.طرز کار شبکه دقیقا عین شبکه تلوزیونی هست.یعنی مثلا فیلم فرار از زندان رو در ساعت 23 در تاریخ 5 اردیبهشت 94 میدیم به سیستم و سیستم طبق تاریخ و ساعت سرور پخش رو شروع میکنه.از لحاظ امنیت سرور و کد نویسی مورد بررسی خودم قرار میگیره و درصورت لذوم به یکی از دوستانم که عضو دیفیس تیم هک و امنیت آشیانه هست واگذار میشه.از لحاظ طراحی افکت های تبلیغاتی و میان برنامه ها برنامه ویژه ای دارم که پس از قبولی سرمایه گذاری و دادن حد اقل 300 تومن از مبلغ برنامه کامل در اختیار شریک قرار میگیره.کسانی که آماده همکاری هستند خوشحال میشم در پ.خ یا همینجا اعلام آمادگی کنند
    فقط خواهشا ، خواهشا ، خواهشا اسپم ندید
    بروز باشید

- - - Updated - - -

درضمن برای اطمینان خاطر با استفاده از ورد فایل کاملی نوشته میشه از متن قرار داده و ... که به امضای دو طرف میرسه و همچنین گزارش تکمیل بخش های مختلف کار به صورت هفتگی در صورت درخواست شریک براش ارسال میشه

- - - Updated - - -

آپدیت:
    4 تا پ.خ دریافت کردم بابت طرز درآمد سایت.همینجا اعلام میکنم تا برای دوستان کامل مشخص بشه
    ببین سایت از سه طریق درآمد داره
    1-از طریق پذیرش آگهی میان برنامه که اکثرا شرکت های بزرگ هاستینگ ایران مانند ****** ، میهن وب هاست و... ویا شرکت های بزرگ دیگر که دارای تیزر های تبلیغاتی هستند سفارش میدن
    2-از طریق پذیرش زیرنویس که درصورت مناسب بودن قیمت شرکت های در حد متوسط وکوچک هم سفارش میدن
    3-از طریق سیستم vip که کاربران برای ورود به سایت باید اشتراک خریداری کنند که هز هزینه ای ممکنه بذاریم
    - - - Updated - - -

هزینه ابتدایی کار کاهش یافت...
    ویرایش توسط w.h.t : June 28th, 2014 در ساعت 16:16

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)