سلام دوستان میخواستم ببینم میشه از مخابرات سرعت بالا برای آپلود گرفت ؟ الان همه طرح هاش ماکسیموم 60 80kb آپلود میکنه ، باید چی کار به مخابرات زنگ بزنم ازشون بخوام ؟
سلام دوستان میخواستم ببینم میشه از مخابرات سرعت بالا برای آپلود گرفت ؟ الان همه طرح هاش ماکسیموم 60 80kb آپلود میکنه ، باید چی کار به مخابرات زنگ بزنم ازشون بخوام ؟
ویرایش توسط rules : June 28th, 2014 در ساعت 13:37
سمت مخابرات نرید چون کلاه بردارند.شرکتای خصوصی هیچوقت سر مردم کلاه نمیذارن ولی این دولتیا قشنگ راحت کلاه میذارن بعد میگن دستور از بالا صادر شده.
بعد از اینکه اینترنت خوزستان رو محدود کردن. و دیگه نامحدود ارائه ندادن و بعد از 1 ماه که همون پلن های نامحدود رو با قیمت 3 برابر به مردم دادن با افت سرعت شدید تر نسبت به گذشته.
اعلام کردند که سرویس های حجمی از ساعت 2 تا 6 رایگان هستند دانلودشون.
همین دیشب زنگ زدم ساعت 2 به 2020 گفتم من دیشب دانلود کردم ازم اشتراک رفته گفت بله برداشتن ، دستور از بالا صادر شده دیگه ارائه ندیم.
این یعنی کلاهبرداری در روزو روشن هیچکس هم نیست جوابگو باشه.
الان اگر شما سرعت بالا بگیرید که ندارن ، بدن هم بعد 1 هفته یا قیمتو 5 برابر میکنن یا از یه جا ضرر میزنن بهتون.
ویرایش توسط mohsen_sh : June 28th, 2014 در ساعت 14:31
دوست عزیز توصیه میکنم اصلا سمت مخابرات نرید ما که متاسفانه چون منطقه محروم هستیم باید یا اینترنت نداشته باشیم یا مخابرات بگیریم شرکت ها به منطقه ما نت نمیدن ولی باور کنید اگه یه شرکت بخواد نت بده اطراف ما خدایی سریع میرم میگیرم واقعا از نت مخابرات خسته شدیم
متاسفانه آی دی یاهو قبلیم از دسترس خارج شد ... دوستان ای دی جدید رو ادد نمایید
gqi444
درود
هی می خوایم این تجربه ها رو رو نکنیم
با مخابرات یه راهی نشون می دم با 100 مگابایت بر ثانیه آپلود کنید ( تازه ترافیک هم براتون حساب نشه
و مهم تر از همه ترافیک دانلود هم حساب نشه )
اگر خواستید اینکار رو انجام می دم براتون البته با هزینه
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)