-
June 25th, 2014, 20:06
طریقه ی پیگیری پرونده فتا
سلام دوستان ما امروز رفتیم دفتر فتا مشهد (توی رضاشهر) یک دفتر کاملا جدا برای خودش بود یک پرونده برای یک سایت درست کردیم که پول دادیم برای پاپ سی روزه اما 2 روزه برداشتند و کلا آیپی مارو بن کردن داخل سایت طوری که اصلا نمیتونم دیگه با مدیر سایت صحبت کنم. بعد از اینکه فورمی که داده بودند رو پر کردم گفتند شنبه دوباره مراجعه کنید برای اثبات نوشته هاتون. حالا سوال من اینه که چطوری باید اثبان کرد و چه مدارکی باید ببرم ؟ که زیر سی روز برداشتند تبلیغ مارو ؟ کد های پیگیری پرداخت رو ندارم میشه از بانک گرفت ؟ ممنون میشم کمک کنید... و سوال بعدیم اینه که بعد از اثبات حرف های من چی میشه ؟
سایت هم به این آدرس هست : مرجع تخصصی اکانت های پرمیوم و لیچرهای رایگان خودشون اکانت های سایت های دیگه رو اشتراکی میفروشن که فکر کنم کار غیر مجازی هست در این مورد هم میشه پیگیری کرد ؟
-
تعداد تشکر ها از rules به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2014 20:06
# ADS
-
June 25th, 2014, 20:10
عضو انجمن
پاسخ : طریقه ی پیگیری پرونده فتا
شما پول اون بنده خدا که سایتتون رو خریده بود رو پس دادید؟
-
تعداد تشکر ها از hamedmj به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2014, 20:11

نوشته اصلی توسط
hamedmj
شما پول اون بنده خدا که سایتتون رو خریده بود رو پس دادید؟

پس داده شده عزیزم. شما توی همون تاپیک پیگیری کن.
-
-
June 25th, 2014, 20:11
عضو انجمن
هر مدارکی که می تونید جور کنید ، از جمله پرداختتون ، مطمئناً پرداخت شما چند روز پیش بوده ، پس کمتر از یک ماه هستش و اینکه باید ثابت کنید که یک ماهه خریدید و اینکه ثابت کنید پاپ آپ شما الان قرار نداره
خارج از بحث :
قصد بی احترامی ندارم ولی سایت شما خودش دارای مشکله دوست عزیز
سایت هایی که دارن برای سروراشون کلی هزینه می کنن ، اکانتش داخل سایت شما هست
اکر قرار به شاکی بشه روزی مطمئناً جندین پرونده خواهید داشت در پلیس فتا
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
-
تعداد تشکر ها ازmahdiazarnia به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2014, 20:12

نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
هر مدارکی که می تونید جور کنید ، از جمله پرداختتون ، مطمئناً پرداخت شما چند روز پیش بوده ، پس کمتر از یک ماه هستش و اینکه باید ثابت کنید که یک ماهه خریدید و اینکه ثابت کنید پاپ آپ شما الان قرار نداره
خارج از بحث :
قصد بی احترامی ندارم ولی سایت شما خودش دارای مشکله دوست عزیز
سایت هایی که دارن برای سروراشون کلی هزینه می کنن ، اکانتش داخل سایت شما هست
اکر قرار به شاکی بشه روزی مطمئناً جندین پرونده خواهید داشت در پلیس فتا
عزیز آدرس من نیست بالا ، آدرس سایتی هست که من رو بن کرده و پاپ رو برداشته.
-
-
June 25th, 2014, 20:12

نوشته اصلی توسط
rules
سلام دوستان ما امروز رفتیم دفتر فتا مشهد (توی رضاشهر) یک دفتر کاملا جدا برای خودش بود یک پرونده برای یک سایت درست کردیم که پول دادیم برای پاپ سی روزه اما 2 روزه برداشتند و کلا آیپی مارو بن کردن داخل سایت طوری که اصلا نمیتونم دیگه با مدیر سایت صحبت کنم. بعد از اینکه فورمی که داده بودند رو پر کردم گفتند شنبه دوباره مراجعه کنید برای اثبات نوشته هاتون. حالا سوال من اینه که چطوری باید اثبان کرد و چه مدارکی باید ببرم ؟ که زیر سی روز برداشتند تبلیغ مارو ؟ کد های پیگیری پرداخت رو ندارم میشه از بانک گرفت ؟ ممنون میشم کمک کنید... و سوال بعدیم اینه که بعد از اثبات حرف های من چی میشه ؟
سایت هم به این آدرس هست :
مرجع تخصصی اکانت های پرمیوم و لیچرهای رایگان خودشون اکانت های سایت های دیگه رو اشتراکی میفروشن که فکر کنم کار غیر مجازی هست در این مورد هم میشه پیگیری کرد ؟
نصف همین انجمن از شما به فتا شکایت کردند . شما اومدید شکایت کسی دیگه رو اینجا میکنید؟

این پولا خوردن نداره .
واقعا جالب بود
-
تعداد تشکر ها ازpersianmagic به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2014, 20:15

نوشته اصلی توسط
persianmagic
نصف همین انجمن از شما به فتا شکایت کردند . شما اومدید شکایت کسی دیگه رو اینجا میکنید؟
این پولا خوردن نداره .
واقعا جالب بود
پول همه دوستان که از ما پول میخواستند بک شده. شما تاپیک هارو دنبال کن.
-
-
June 25th, 2014, 20:23
عضو انجمن
فتا مشهد چه کسانی با شما صحبت کردن ؟!
-
تعداد تشکر ها از elementary به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2014, 21:30
واقعا برای شما متاسف هستم
اکانت های سایت ما کاملا قانونی هستند و اگه مشکلی داشته باشند ابتدا از طریق ستاد ساماندهی اخطار دریافت میشه ( سایت تو ستاد ساماندهی ثبت شده هست )
همچنین اکانت هایی که سایتشون ناراضی باشه از انجمن حذف میشه مثل اکانت سایت های آپلودباز که داخل انجمن هم اطلاعیه زده شده
بنده تو پ خ عرض کردم اکانت هارو یه نفر به ما گزارش داده و من برای اطمینان ازتون خواستم دسترسی بدید اکانت های شمارو چک کنم و طبق عکسی که خودتون تو سایتتون گذاشتید اون اکانت ها تو انجمنتون وجود نداشت { این یکی از دلایل شک من هست }
به هر حال من اکانتتون رو باز کردم و تبلیغتون رو هم مجددا قرار دادم چون 50ت اصلا ارزش این حرفارو برای من نداره و ازتون تو پیام خصوصی هم خواستم از ماه آینده اینجا تبلیغ نگیرید و اشتراک VIP خودتون رو از سایر سایت ها بگیرید
در ضمن انجمن ما هیچ خلافی انجام نمیده که بخواید از ما شکایت کنید سایت خودتون که بیشتر غیر مجاز هست 
بحث این تبلیغات رو هم می تونستید با بنده تو پیام خصوصی حل کنید نه اینکه بیاید اینجا تاپیک بزنید ...
-
تعداد تشکر ها از MASTER OC 7 به دلیل پست مفید