سلام . من تصاویر و جاوا اسکریپت رو غیر فعال کردم آیا راه دیگه یا چیز دیگه ای هم هست که به سرعت مرورگر کمک کنه ؟
سلام . من تصاویر و جاوا اسکریپت رو غیر فعال کردم آیا راه دیگه یا چیز دیگه ای هم هست که به سرعت مرورگر کمک کنه ؟
اگر سرور مجازیتون کاملا روان نیست یعنی سخت افزار ضعیف هست.
اگر میخوای اینقدر روان شه بتونی باهاش فیلم ببینی که نمیشه عزیز دیگه
البته کیفیت اینترنت شما هم ملاک خواهدبود و باید خوب باشد
ویرایش توسط ULTRAWEB : June 10th, 2014 در ساعت 12:42
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
کندی مرورگر سرور شما به عوامل مختلفی بستگی دارد.
- ممکن است میزان منابع اختصاصی محدود باشد و منابع اشتراکی باشد.
- سرعت اینترنت شما ، خصوصا پینگ به صورت مستقیم تاثیر گذار است
کلا هم مرورگر موزیلا به نظر بنده برای سرور مناسب نیست و مرورگر کروم بیشتر با سرور های مجازی تناسب دارد.
(البته برای نیاز های معقول سرور مجازی باید از مرورگر استفاده کرد)
info.mehranfar@gmail.com
بهتر بود مورد مصرف و هدف تون از اینکار هم ذکر میفرمودید.
اما جدا از مواردی که ذکر کردید،پایین اوردن کیفیت تصویر rdp میتونه به شما کمک بکنه.
پنتا سرور - سرور مجازی ایران - آلمان - هلند - فرانسه - آمریکا - تحویل آنی
شرکت آریا شبکه محمودآباد (ثبت 1265) - 01144400281
پیشنهاد می کنم از ریموت بروزر استفاده کنید.
اطلاعات سرور
رم 4
پردازنده 2 هسته اختصاصی
پورت 1 گیگ
ویندوز 2008
از آی وب هاست
----------------------------
سرعت اینترنت من 1مگ پارس انلاین
سرعت دانلود 1الی 3 مگ
- - - Updated - - -
لطفا راه هایی رو که میگید آموزشش رو هم بگید همین که الان شما گفتی کیفیت تصویر rdp یه آموزش هم بده برای انجامش
اگه منظورتون سرعت باز شدن و استفاده از فایرفاکس هست که برمیگرده به سخت افزار
اگه منطور سرعت لود سرور مجازی هست میتونید از تنظیمات ریموت روی 16 بیت قرار بدید تصویر رو - خیلی تاثیر داره
یک برنامهه به اسم SpeedFox هم هست که براتون فایرفاکس رو سبک میکنه
اینجا رو ببین. آموزش پایین اوردن کیفیت تصویر ریموت دسکتاپ تا 256 رنگ در ویندوز 7.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)