سلام
من ميخوام يك سيستم فروش هاست بخرم از شركت پارس نيك بهم يك قيمتي دادند خواستم شما هم لطف كنيد از سيستم فروشش ديدن كنيد قيمت خودتون رو بديد
www.pavnic.com
:chef:
سلام
من ميخوام يك سيستم فروش هاست بخرم از شركت پارس نيك بهم يك قيمتي دادند خواستم شما هم لطف كنيد از سيستم فروشش ديدن كنيد قيمت خودتون رو بديد
www.pavnic.com
:chef:
ضمن دادن قيمت اگه سيستم هم خودتون واسه فروش داريد قيمت و... اونم بديد
چیزی که من دیدم فروشگاه ساز بود نه یک سیستم فروش هاست که خودش به صورت اتوماتیک هاست را اضافه کند و به صورت تعیین شده برای سرویس ها فاکتور صادر کند و .....
من فروشگاه ساز رو نميگم سيستم فروش بريد قسمت هاست يا دامنه يك سفارش بديد خودش فاكتور ميده و....
لينك عضويت
http://pavnic.com/register.php
وقتی سیستم های رایگان هست که پهتر از این به شما امکانات میده چه لزومی داره برید هزینه کنید؟
سیستمشونم یه 6 ماه پیش یکی از دوستان من خرید گفت 150 فکر کنم.
اعتبار هستينگ به خدماتشه شركتي كه از سيستم رايگان استفاده ميكنه بايد جمع كنه بره من قيمتي كمتر گرفتم لطف شما قيمت هاتون رو بزاريد
بهترین ها open source ها هستندشركتي كه از سيستم رايگان استفاده ميكنه بايد جمع كنه بره
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
پس ما و 90% بچه های انجمن هم جمع کنیم بریم به سلامتی...
ما تو کار هاستینگ ندیدیم بگن شما طراحیت توسط فلان برنامس پس کارت به درد نمیخوره!
اگه بحث سر پول دادن برای طراحی هست من و دیگر دوستان هم اگه بخواهیم همین طراحی هایی که روی سایتمون هست رو بدیم دیگران طراحی کنن مبلغی کمتر از 50 دستمون نمیگیره حتی با همین نرم افزارهای رایگان (من منظورم طراحیش هست نه خود برنامه)....
اگه هم زیاد بودن برنامه هست که شما هم محض اطلاع بدونید این طراحی ای که اعلام کردید خیلی زیاد شده و خیلی ها خریدن و اون سایت ها شبیه به هم هستن!
بهر حال ما نمیخوایم بگیم چرا هزینه میکنید اما نیازی به هزینه نیست. در کل میل خودتونه....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)