-
چند سوال در مورد vps
با سلام.
من قصد دارم یک سایت نرم افزار های اندروید درست کنم و از اونجایی که سرعت اینترنتم پایین هست تصمیم به خرید سرور مجازی گرفتم.
۱.امکانش هست که از سرور مجازی هم برای میزبانی سایت وردپرسی و هم برای اپلود فایل ها استفاده کرد یا اینکه در کنار سرور مجازی هاست هم خریداری کنم؟کدوم روش مقرون به صرفه هست؟
۲.در صورت خرید هاست،فایل های کم حجم مثل عکس ها رو هم روی سرور مجازی قرار بدم یا روی هاست؟
۳.امکان لیچ کردن فیل ها و یا ریموت سرور به سرور هست؟
خیلی ممنون.
-
تعداد تشکر ها ازhidden2000 به دلیل پست مفید
-
May 1st, 2014 21:16
# ADS
-
پاسخ : چند سوال در مورد vps
با سلام
1-بله
2-هاست
3-بله
-
تعداد تشکر ها ازtraxex12345 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
hidden2000
با سلام.
من قصد دارم یک سایت نرم افزار های اندروید درست کنم و از اونجایی که سرعت اینترنتم پایین هست تصمیم به خرید سرور مجازی گرفتم.
۱.امکانش هست که از سرور مجازی هم برای میزبانی سایت وردپرسی و هم برای اپلود فایل ها استفاده کرد یا اینکه در کنار سرور مجازی هاست هم خریداری کنم؟کدوم روش مقرون به صرفه هست؟
۲.در صورت خرید هاست،فایل های کم حجم مثل عکس ها رو هم روی سرور مجازی قرار بدم یا روی هاست؟
۳.امکان لیچ کردن فیل ها و یا ریموت سرور به سرور هست؟
خیلی ممنون.
دوست من اگه ميخواهيد يه سايت از بيس بالا بياريد اول با هاست شروع كنيد وقتي بازيدتون از 5000 آي پي در روز گذشت سرور بگيريد، اينطوري پولتون رو هدر ميديد
-
تعداد تشکر ها ازehsaun_kkt به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ همه موارد + است. منتها کاملا بستگی به سطح دانش شما دارد.
اگر شما بلد باشید، خوب روی سرور مجازی خودتان حالا ویندوز یا لینوکس تفاوت ندارد، امکان بالا آوردن سایت هم دارید. لازم هم نیست حتما کنترل پانل های پیشرفته و پولی نصب کنید (سایت خودتان است قرار نیست هاست بفروشید که به همچون کنترل پانلی نیاز باشد).
اما خوب همانطور که گفتم همه موارد بسته به دانش خودتان است.
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم
| پاسخ سوالات فقط در تاپیک
| اطلاعات بیشتر درباره من:
https://abooali.ir ]
-
تعداد تشکر ها ازM.Abooali به دلیل پست مفید
-
بهتره با هاست شروع کنید چون مدیریت سرور برایتان یکم مشکل هست
-
تعداد تشکر ها ازadeb به دلیل پست مفید
-
یکی از دوستان گفتن سرور مجازی
که من هم با سرور مجازی موافقم به شرط داشتن دانش و کنتر سرور
در غیر اینصورت همون هاست بهتره
-
تعداد تشکر ها ازwhpersian به دلیل پست مفید
-
سلام دوستم بهت توصیه میکنم از هاست استفاده کنی اگر هم بازدید بالاس هاست با منابع اختصاصی بالا بگیر ولی برای فایل های سایت از سرور مجازی استفاده کن که کانفیگش برا هاست دانلود کار خاصی نداره یعنی تو بهترین حالت 2 تاش نیازه (سرور مجازی و هاست )
-
تعداد تشکر ها ازdaniad به دلیل پست مفید