-
April 17th, 2009, 14:24
نياز به امنيت در lxadmin
سروري دارم كه روش lxadmin نصبه دوست خوبم M4$T3R برام نصب كرده. اما متوجه شدم به يكي از سايت ها (انتهاي فايل index.php) يه اسكريپت harmfull (همونهايي كه گوگل اخطار ميده) اضافه شده و البته حذفش كردم. چطور ممكنه كسي بياد به يكي از فايل هاي سرور من چيزي اضافه كنه!! (كليه اكانت هاي روي سرور دست خودمه) و چطور ميشه جلو اينكارو گرفت؟!
-
-
April 17th, 2009 14:24
# ADS
-
April 17th, 2009, 14:33
عضو دائم
پاسخ : نياز به امنيت در lxadmin
سلام
اگه ورژن آپاچی و پی اچ پی سرور آپدیت باشه ، ایراد از سرور نیست !
این تروجانی هست که توسط روبات های هکر به فایل های پی اچ پی و اچتمل اضافه میشه که اکثر منشاء چینی دارند !
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
-
April 17th, 2009, 15:10
اين هكر حتي تو فلدر هايي كه Password Protected بوده هم اسكريپت ويروسيشو تهش اضافه كرده!!! به ته هر فايلي كه دلش خواسته يه javascript اضافه كرده !
-
-
April 17th, 2009, 15:13
نوشته اصلی توسط
is24.ir
سلام
اگه ورژن آپاچی و پی اچ پی سرور آپدیت باشه ، ایراد از سرور نیست !
این تروجانی هست که توسط روبات های هکر به فایل های پی اچ پی و اچتمل اضافه میشه که اکثر منشاء چینی دارند !
خوب چطور اضافه ميشه؟! و چطور ميشه جلوش رو گرفت؟
PHP Version 5.2.6
Apache/2.2.3 (CentOS)
ویرایش توسط erroring : April 17th, 2009 در ساعت 15:23
-
-
April 17th, 2009, 15:37
عضو دائم
ورژن پی اچ پی به 5.2.9 و آپاچی : 2.2.11 باید آپدیت بشه
بعد از آپدیت سرور
از این سایت یک فول بک آپ بگیرید و سپس این اکانت رو حذف کنید و از بک آپ سرور ، سایت رو به روز قبل از آلوده شدن برگردونید !
شرکت هاستینگ ایفاکو
-
-
April 17th, 2009, 15:46
عضو انجمن
من شنيده بودم كه فقط تو فايل هايي با نام index خودش رو كپي ميكنه و فقط كافيه كه اولين فايل آلوده بشه. ديگه لازم نيست هكر بگرده و تك تك فايل ها رو تغيير بده ، تروجان خودش رو تو همه index ها كپي ميكنه (البطه شايد نسخه جديدترش پيشرفته شده و خودش رو تو همه فايل ها كپي ميكنه)
اين مشكل براي چند تا از دوستان من پيش اومده بود و به جز اينكه مرورگز هشدار ميداد ، گوگل هم سايتشون رو برده بود تو بلك ليست و رنك يكشون رو از 3 برده بود به 1 !!!!!!
بعد از اينكه همه فايل هاي آلوده رو درست كردن و اون كد رو پاك كردن ، به ايميل از خود گوگل بصورت اتوماتيك براشون اومد كه طي همين چند روز در مورد سايت شما تجديد نظر ميشه و به زودي از بلك ليست بيرون مياد.
-
-
April 17th, 2009, 18:39
مدیر کل
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
April 17th, 2009, 18:49
تو شبگرد چند روز پيش يكي يه اسكريپت براش گذاشته بود
-
-
April 17th, 2009, 19:06
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
M4$T3R
شما یه clamav نصب کنید
این اسکریپت های تروجانی رو این آنتی ویروس clamav نمی تونه شناسایی و پاک کنه !
چونکه :
clamav trx فقط میتونه ویروس های و اسکریپتهایی که در سیستم عامل لینوکس قابل اجرا هستند را شناسایی کنه !
این اسکریپت ها فقط قابلیت اجرا در سیستم ویندوز رو دارند یعنی سایت ها رو آلوده می کنند و از طریق اونها کامپیوترهای کاربران رو ویروسی می کنند و .......... :wacko:
شرکت هاستینگ ایفاکو
-
-
April 17th, 2009, 20:06
چطور ميتونم php و آپاچي رو آپديت كنم ؟ و آيا اين آپديت اختلالي در كار lxadmin ايجاد نميكنه؟
من خودم ميتونم يه اسكريپت php بنويسم (و دارم مينويسم) كه كل فايل هاي php و html رو سرچ كنه براي يافتن اسكريپت هاي آلوده كننده. اما مسئله اينه كه مي خوام سرور طوري باشه كه اصلا اينطوري قابل هك نباشه
-