سلام
لطفاً ، نظر در مورد ورژن جدید و نکات بهبود . تشکر
ITM7 - SEARCH WORLD
لینک

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سرویس json و یا یک api جهت ارائه نتایج به صورت مستقیم!
دانلود کنید!

نوشته اصلی توسط
warpro
با ســـــلام و عـــــرض شـــب بخیــــر و احسنـــت به شــــما بابـــت این همه ســعی و تــــلاش . . .
عزیز دلم یک سوال برام پیش اومده ، انگیزه شما از ساختن یک جستجو گـــر چیست ؟ آیا برای دل خودتان بوده است ، یا قصد سرمایه گذاری و کار کردن روش را دارین ؟
آخِــــر با وجود گوگل دیگه نیازی به جستجو گــــرد نیســـت ، بنده توهین نمی کنم و نا امیــد هم نمی کنم شما را یک وقت فکر نکنیـــد جســـارت کردم ، بنــده برای همین کوشـــش شما احـــترام قائلــم ، . . .
همین هم را می خواستـــم بدانم ، ممنـــون می شـــوم پاســــخ دهیـــــد . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ کر . . .
نام دامنه ITM7 که اختصار Information Technology Management 7 می باشد. در این لینک قرار دارد و Web Searcher تنها یکی از خدمات رایگان در منوی Free Services می باشد. امیدوارم توانسته باشم که حداقل گوشه ای از کار را بازگو نموده باشم.

نوشته اصلی توسط
aminexe
سلام ؛ عالیه خیلی خوب شده نسبت به نسخه ی قبلیش .
مثله گوگل شده ولی اگر یکم رو لوگو بیشتر کار کنید خیلی بهتر خواهد شد و همینطور یکمی سرعت البته برای من خوب بود ولی بازم بهتر از این جا داره .
آینده ی خوبی پیش رو دارید .
موفق باشید .
لوگو را درست می فرمایید. باید یه لوگويی طراحی بشه که هم خوانا باشه و هم منحصر به فرد و هم ساده و هم زیبا. اگر شرکتی را سراغ دارید که بتواند این 4 اصل را رعایت کند ، لطفاً معرفی فرمایید. بازم ممنون.
درمورد سرعت: بر روی سرور مجازی با هارد ssd انتقال داده شده ولی cpu ی ایده عالی را دارا نیست. و همچنین باید گفت که مسافت خیلی مهم است. برای این منظور نیز باید سروری در داخل اختیار کنیم.
با احترام و تشکر از شما و موفق باشید.